Fórum
Társalgó
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Istvan2010 írta 2011.01.17. 09:48-kor:
Nemtudom ez-e az az oldal,de a sport és a cukorbetegség kapcsolatáról néhány általam megtapasztalt dologról ,hatásról elmondanám véleményemet. Ha lehet,kérem jelezzék.Pistabacsi
kicsimoncsi írta 2010.06.24. 11:41-kor:
Szia mindenkinek! Dinna33nak üzenném, hogy én is rendeltem már onnan gyerekholmikat,ruhákat és játékokat és igen jól jártam, mindkét gyerekemnek vettem ezt azt onnan, és most hogy jön a harmadik pici(6.hónapban járok) jó tudni hogy van egy ilyen megbízható oldal:)
Kinderpingvin írta 2010.06.24. 10:04-kor:
Yupee... :) Nagyon köszönöm a tippet... :) A google-n kerestem valamit, és rátaláltam erre. :) Barátnőmmel pont egy ilyen site-ot kerestünk. A gyereknek annyi felesleges ruhája van, és már tényleg nincs rá szüksége. Nem kell mindent megtartani. Egyszóval: köszönjük!
esztus írta 2010.06.09. 11:58-kor:
köszi a tippet dinna33! szeretem az ilyen oldalakat, mert nagy luxusnak tartom, hogy a feleslegessé vált ruhát otthon tároljam, mikor el is adhatom. ;)
dinna33 írta 2010.06.09. 11:37-kor:
Sziasztok! Találtam egy jó oldalt. Olcsón lehet venni, eladni. Tényleg jelképes összegekért. kuklamu.hu Szép napot!
padlizsanszuret írta 2010.03.31. 15:35-kor:
Kedves Farkase! Ha Te úgy érzed, hogy mindent megpróbáltál, hogy rendbehozd a házasságod, akkor nem benned van a hiba, ha ő a füle botját se mozdítja, hogy megmentsétek a házasságotok. A társas magánynál nincs rosszabb. Szerintem Te már tudod, hogy mit kell tenned, hát lépd meg. Nem hiszem, hogy a gyerekeknek erre az ingerszegény környezetre van szükségük. Ennek folyománya lesz, hogy esetleg ők is nehezen fognak tudni szeretni, nehezen kapcsolódnak be a társas folyamatokba, hiszen otthon is ezt látták. Szerintem adj magadnak is egy esélyt, hogy még boldog lehess az életben.
farkase írta 2010.03.20. 18:31-kor:
Mit lehet tenni egy olyan férjjel, akinek nem volt sem tesója, sem főnöke, sem egy szobatársa élete során, és sem alkalmazkodni, sem társas-együttlétre nem tanították meg???? Már 13 éve kerülgetem a férjem, aki "háttérzajnak" használja a családját, de valójában teljesen egyedül él, úgy szeret lenni, egyedül, és nem tudom kimozdítani ebből bármit teszek. Semmit sem szeret, amit másokkal tehetne, még a szexet sem. :-( 2 kisgyerekünk van - nagyon sajnálom, elköltöztetni tőle a kis csapatot, de azt hiszem, nincs választásom, mint elválni. Van tippje esetleg valakinek?
magdianyu írta 2010.02.14. 20:02-kor:
Bár látom, hogy eddig nem feltétlenül társalogtak itt a társalgóban, jómagam az előző bejegyzéshez szólnék hozzá. Kedves irene76, láttam a Köntörfalakat, és nekem is nagyon jó véleményem van róla. Valóban emberi a történet. Fiatalokról, de nem csak fiataloknak. Párkapcsolat, a társ elvesztésének feldolgozása, a tovább továbblépés lehetősége, általánosabban pedig a másik megismerése és ennek fontosság, szépsége a témája. Én is ajánlom mindenkinek. És külön öröm, hogy itt vidéken is vetítik!!! Ahogy néztem sok vidéki városba is elutazik a film. Végre nemcsak az akciófilmek és blődlik jutnak el a vidáki mozikba.
irene76 írta 2010.02.07. 13:22-kor:
Ha szabad, akkor ajánlom az olvasóknak, hogy nézzék meg a Köntörfalak című filmet. Új magyar film, mely egy randevúval kezdődik, mégsem szerelmi, hanem egyszerűen emberi történet. Értékes és érzelmes alkotás jó színészekkel. Két teljesen különböző világ és értékrend találkozik: egy kötöttpulcsis kémiatanáré és egy gazdag sztárszakácsé - és velük van egy szimpatikus lány, aki vezényli a háromszereplős történetet. Egy este alatt fény derül olyan titkokra, mely ezeket az idegeneket összefűzi. Egy özvegy férfi, egy magányos lány és egy felszínes partyarc találkozásából szívmelengető történet kerekedik. Rég láttam ilyen értékes magyar mozifilmet.
Admin írta 2008.05.29. 10:07-kor:
Kedves bartaildi! Mivel nagyon sok társkereső és segélykérő levél érkezik hozzánk, sajnos a terjedelmi korlátok miatt nincs lehetőség arra, hogy mindegyik bekerüljön a lapba. Honlapunkon viszont bárki elhelyezhet hirdetést, akár többször is, így a többi már csak az olvasókon múlik.
1053 Budapest Kecskeméti utca 5. | Tel.: Tel.: 225-2390 | Fax: 225-2399
© 2008. Word Communications Kft. | Üzemelteti: AionNEXT Kft.