2020.05.29. ,
facebookrss

Adatvédelmi tájékoztató nyereményjátékhoz

 

Adatai megadásával elfogadja a nyereménysorsolás valamennyi feltételét, és megfelelő tájékoztatás birtokában, kifejezetten és önként hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcím, e-mail) a szervező a sorsolással összefüggő kapcsolattartás, valamint a sorsolás lebonyolításával összefüggő egyéb célból kezelje, és adatbázisában tárolja.

A beküldő kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz is, hogy a szervező a nyereménysorsolás végét követően is felhasználja megadott adatait abból a célból, hogy a szervező MediaCity Magyarország Kft. (1053 Budapest, Kecskeméti u. 5.) mindenkori ajánlataival, promóciókkal kapcsolatban közvetlen reklámüzeneteket küldjön a beküldő jelen szelvényen megadott elérhetőségeire e-mailben, telefonon vagy postai úton.

A személyes adatok feldolgozását a MediaCity Magyarország Kft. mint lebonyolító végzi. Az adatszolgáltatás önkéntes, adatai helyesbítését, törlését, illetve a direkt marketing célú adatkezeléshez adott hozzájárulás visszavonását bármikor indokolás és korlátozás nélkül ingyenesen kérheti a szervező elérhetőségein (1053 Budapest, Kecskeméti u. 5., elofizetes@mediacity.hu). A szervező, valamint a lebonyolító kötelezettséget vállal arra, hogy személyes adatait mindenkor bizalmasan és a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli. Önt megilleti az adatainak kezelése elleni tiltakozás joga. Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-53718/2012.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap