2020.04.02. ,
facebookrss

szülő

Milyet vegyünk, mire figyeljünk a boltban, hogyan pakoljunk be? Tippek a jó iskolatáska kiválasztásához.
A szülők kínosnak tartják a szexről való beszélgetést a gyerekükkel, húzzák-halasztják, miközben azt hiszik, ráérnek megvárni a megfelelő pillanatot.
A cöliákia egyelőre nem gyógyítható, a tünetek megszűnéséhez örökre száműznie kell a gluténtartalmú élelmiszereket az étrendből.
Már a hétéveseknek is van tabletje, mobilja vagy számítógépe.
A legfontosabb, hogy merjen a gyerek bármilyen helyzetben is nemet mondani!
A sztármamák szerint a kiegyensúlyozottság kulcsa az énidő
A világ változik: míg 30 éve még a Barbie baba és a Matchbox hódított, ma már az Angry Birds és a Minecraft a menő az ovisok körében.
Mit tehet a szülő, ha a gyerekére az óvodában, majd az iskolában is mindenki azt mondja, hogy rossz? A Családi Lap pszichológusa válaszol.
Dr. Kádár Annamária, a mesepszichológia hazai szaktekintélye „Én, a mesehős" című ingyenes előadására március 17-ig lehet jelentkezni.
BUMM, BUMM, BUMM KONCERTRE KÉSZÜL FARKASHÁZI RÉKA
A szülők egyötöde elismeri, hogy sérült a kapcsolata a gyerekeivel a közösségi médiának köszönhetően.
A Pampers minden csomag pelenka után 1 védőoltásnak megfelelő összeget adományoz a tetanuszfertőzés leküzdéséért. De mi is segíthetünk!
A gyerek a szülővel együtt, lépésről lépésre értse meg, hogyan maradhat biztonságban, és mit tegyen, ha kellemetlen, vagy veszélyes helyzetbe kerül.
Szülőként soksat tehetünk azért, hogy gyermekünk elégedett legyen magával, és felnőttként se küzdjön önértékelési problémákkal.
A Hegyvidéki Önkormányzat átfogó programot jelentett be a gyerekekre leselkedő internetes veszélyek visszaszorítására.
Gyerek- és szülőbarát technológia az Alcateltől.
Magyarországon is megnyitotta első üzletét a világ legnagyobb, kreativitást fejlesztő és oktató játékokra specializálódott játékbolt hálózata.
Tegnap még édes kisgyerek volt, ma tűzokádó sárkány? Elég egy óvatlan megjegyzés, és kitör a hisztivulkán? Íme egy könyv a tinédzserek megértéséhez.
Az IKEA felmérése szerint a gyerekek tévézés helyett inkább a szüleikkel játszanának. Ennek megvalósításában segít az új katalógus!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap