2020.02.17. ,
facebookrss

programajánló

Az immár tradicionálisnak mondható Cartoon Network Télapó Expressz idén is kigördül a Nyugati pályaudvarról.
A látványos és interaktív kiállításba lépve a látogatók egy óriásgombákkal teli Varázserdőben találják magukat.
A nyarat évről-évre mindenki nagyon várja. Néha csak szeptemberben kapunk észbe, hogy mennyi mindent szerettünk volna pedig még csinálni.
A szentendrei Skanzen március 1-jén tárja ki kapuit. Asszonyfarsanggal, álesküvőkkel, állatalakoskodók felvonulásával várják a látogatókat a hétvégén.
A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban nyíló kiállítás az idő titokzatos természetét, meghökkentő jelenségeit és rejtett összefüggéseit tárja elénk.
Sokan tanácstalanok lehetnek, már ami az ünnepi ajándékot, vagy programot illeti. Ha igazán ütős meglepetést szeretnénk, akkor ajándékozzunk élményt.
A nagykarácsonyi Mikulásfalva december 22-ig várja a családokat, gyerekcsoportokat az egész ország területéről.
Újborkóstolással egybekötött fenséges libalakoma mellett családi programok sokasága várja november 9-10-én a vendégeket a szentendrei Skanzenben.
Vérpezsdítő és eredeti, vadromantikus és mindig megújuló, jóllakni a hüttékben és ellazulni a hegyek nyugalmában - ez MAGAS-Stájerország.
Idén utoljára tekinthetőek meg a híres magyar találmányok!
Augusztus közepén kezdődött és kedden a Budapest Körszállóban fejeződött be a Megdönteni Hajnal Tímeát című film forgatása.
A Thália Színház 2013. október 5-én mutatja be saját előadását, a Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban című vígjátékot.
A tavaszi és nyári turnusok után ősszel a legkisebbeké, a 7 éven aluli daganatos és krónikusan beteg gyerekeké lesz a főszerep.
A tó vize fertőtlenítő hatású, gyulladáscsökkentő, a bőrt bársonyossá és puhává teszi. A gyógyiszap csillapítja a fájdalmat és serkenti az anyagcserét
A Madách Színház új évadának első bemutatója a Poligamy című romantikus musical komédia lesz.
Az ízletes borokon kívül idén a szervezők meghitt, tematikus udvarok gazdag programkínálatával szórakoztatják a vendégeket.
Ha nyár, akkor víz... tenger vagy tó... egyre megy, csak hűsítsen, frissítsen és úszhassunk benne.
Augusztus 16-20. között immár harmadik alkalommal vág neki a Mozdulj! Közhasznú Egyesület a Balaton körüli biciklitúrának.
Gyönyörű városok, vadregényes táj, a zöld és a kék valamennyi árnyalata.
Hajdan a béke és nyugalom vonzotta a nyaralókat a szigetek világába, amelyek ma már főszezonban úgy nyüzsögnek, mint a tengerpartok.
Némely barlang valóságos föld alatti múzeum, a természet legszebb műalkotásaival.
A farsangi karneváli mulatságok lényege roppant egyszerű: legyenek jó hangosak és minél színesebben őrületesek!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap