2019.12.10. ,
facebookrss

internet

Labdraúgó-világbajnokság, a választások és a Queen mellett a rizskoch a legtrendibb kifejezések között
Segítünk, hogy felismerje az interneten keringő álhíreket! Tippek és tanácsok a szemfényvesztés és megtévesztés ellen.
4 tipp ahhoz, hogy időben megkapjuk az online rendelt karácsonyi ajándékot.
A gyerekeknek joguk van az online biztonsághoz: ez némi segítséggel ma már könnyen megteremthető
Már a hétéveseknek is van tabletje, mobilja vagy számítógépe.
A világ változik: míg 30 éve még a Barbie baba és a Matchbox hódított, ma már az Angry Birds és a Minecraft a menő az ovisok körében.
A gyerek a szülővel együtt, lépésről lépésre értse meg, hogyan maradhat biztonságban, és mit tegyen, ha kellemetlen, vagy veszélyes helyzetbe kerül.
Justin Ryan alap és haladó szintű kézikönyve szeptember 22-től már magyarul is olvasható lesz, előrendelni pedig már most is lehet.
A Hegyvidéki Önkormányzat átfogó programot jelentett be a gyerekekre leselkedő internetes veszélyek visszaszorítására.
A CBS Reality összegyűjtötte azt az öt tipikus facebookozót, akit szívünk szerint azonnal kitiltanánk az egész internetről.
A multi- és telekommunikációs berendezéseknek van helye az ifjúságnevelésben.

A Kids Mode segítségével a szülők megszabhatják, hogy gyermekük mely alkalmazásokat és mennyi ideig használhat.

A szaporodó zsarolóvírusok egyre gyakrabban bukkannak fel, túszul ejtve és csak komoly pénzek ellenében visszaszolgáltatva a felhasználók adatait.
A család minden tagját érheti támadás az interneten, a legkisebbektől a legidősebbekig mindenkinek érdemes betartania a védekezés alapszabályait.
A nyári szezon kezdetére és az iskolai tanév végére a Vodafone közel 100%-os kültéri 4G lefedettséggel várja a Balatonon a nyaralókat.
A modern technológia segítségével ma már könnyedén megkímélhetjük magunkat az offline vásárlással járó kényelmetlenségektől
2014-ben a bűnözők célkeresztjébe kerülhet a „dolgok internete" ‒ az internetkapcsolatra képes háztartási gépek, televíziók és gépjárművek hálózata.
A túlzásba vitt netes barangolás bűntudatot okozhat, csökkentheti az önbizalmat, sőt, fogyáshoz és depresszióhoz is vezethet.
Sokan nincsenek tisztában azokkal a veszélyekkel, amelyek az óvatlan felhasználókra - elsősorban a gyermekekre - leselkednek a digitális világban.
Az emberek több mint fele rendszeresen rákeres saját magára a Google-n, és nyolcvan százalékuk ellenőrzi online jelenlétét.
Hiába árasztották el a boltokat a tanszerek már júliusban, sok szülő és diák csak a nyári szünet végén veszi meg a szükséges dolgoka

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap