2020.05.29. ,
facebookrss

egészség

A D-vitamin anyagcseréje egyedülálló az emberi testben, minden szervrendszerünk működésére komoly hatást gyakorol.
Tömegeket érint hazánkban a laktóz- és a gluténérzékenység, mégis rengeteg tévhit kering a két „betegséggel" kapcsolatban.
Szarvas Mátyás többszörös országos bajnok az egészség szolgálatában
Vadon termő gomba felhasználása, fogyasztása előtt mindenki kérje szakellenőr vizsgálatát!
Új őrület hódít: a zöld „kávé"
2000 óta minden szeptember utolsó vasárnapja a Szív Világnapja.
Pilisszentivánon egy igazán nagy és modern épületet keressünk, ha Ludwig (Mentesi) Klára birodalmát szeretnénk megcsodálni.
Nincs annál nagyobb öröm, mint amikor újra egészségesen láthatunk egy olyan kisgyereket, fiatalt, akiről a legtöbben már lemondtak.
Sokan felnőttkorban szembesülnek azzal, hogy laktóz-intolerancia miatt nagyobb figyelmet kell fordítaniuk az étkezésükre.
Azt gondolta, hogy a füstölt hal az éttermek kiváltsága, és ilyen különlegességet csak a képzett séfek képesek kreálni? Tévedés!
Egyre több szó esik arról, milyen káros a szervezetnek a cukor, valójában azonban szükségünk van rá. Igaz, nem mindegy, milyen mennyiségben és módon.
Nyáron jobban odafigyelünk a lábak ápolására,az őszi hónapokban azonban hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről.
Már megint megjelentek a vérszívó szúnyogok, hogy csípésükkel sok kellemetlenséget okozzanak nem csak az embereknek, de a házi kedvenceiknek is.
Kulcsár Edina tavaly a Miss World világversenyen képviselte az országunkat, ahol második helyezést ért el. Vannak-e súlyproblémái?

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap