2020.05.29. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Új, könnyen kezelhető, ingyenes megoldás online oktatáshoz

Az alkalmazás 2020. május 15-ig 5 nap ingyenes hozzáféréssel kedvez mindazoknak, akik angol nyelvből is érettségiznek.

2020.04.24  12:43   frissítve: 2020.04.24 12:54
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A kiadó - a jelen új kihívásait megkönnyítve - támogatást nyújt az online oktatás minél magasabb szintű megszervezésében, ezért mindenki számára ingyenesen biztosítja a korszerű Digitanár alkalmazás használatát.

 

A Digitanár teljes mértékben magyar fejlesztésű, ingyenes megoldást kínáló oktatási platform, mely a Magyar Kultúra Kiadó oktatási területen szerzett sokéves tapasztalatából született. A Digitanár egyedülálló segítség mindazoknak, akik online oktatást kívánnak szervezni tanulóik vagy munkatársaik részére, legyen szó közoktatásról, érettségire való felkészítésről, interaktív kurzusokról, céges képzésekről, továbbképzésekről vagy magánórákról.

A Digitanár alkalmazással és folyamatosan rendelkezésre álló, ingyenes alapcsomagjával minden nehézség nélkül, csupán egyetlen felület használatával készíthetünk tananyagokat, adhatunk fel leckét vagy szervezhetünk tudáspróbákat. Ez a tanárok és diákok számára is pofonegyszerűen kezelhető alkalmazás - tartalmi felépítésében - tökéletesen követi a magyar oktatási rendszer struktúráját.

Mostantól nincs szükség több, különféle, párhuzamosan használt platformra és osztott figyelemre: a Digitanár.hu oldalon minden feltöltött tartalom egyben elérhető.
A Digitanár megbízható technikai hátterével és professzionális adatvédelmi rendszerével is kimagasló.
A csatlakozáshoz és az alapcsomaghoz való hozzáféréshez elég egy egyszerű regisztráció és máris kezdődhet az oktatás, a tanulás.
A Digitanár komplex, mégis egyszerű megoldás az online oktatáshoz, funkciói szerint olyan elemekből épül fel, mint a

• Dolgozatírás
• Beadandó és házi feladatok kezelése
• Tesztek készítése és közreadása, megosztása
• Időzíthető feladatok kiosztása
• Tanári jegyzetek, tananyagok közreadása a tanulócsoport részére
• Zárt tanulócsoportok létrehozása
• Igény szerint, inkognító-csoport létrehozása
• Saját tanulócsoport létrehozása (pl.zenei, nyelvi képzés) értékesítés céljából
• Sablonok biztosítása a gyors és egyszerű szerkesztéshez
• Értékelési felület
• Tanulói jelenlét figyelése
• Kommunikációs csatorna

A Magyar Kultúra Kiadó fejlesztői csapata évekkel ezelőtt már életre hívta Digita elnevezésű online rendszerét azzal a céllal, hogy a modern technológia segítségével áthidalja a földrajzi, helyrajzi korlátokat, ugyanakkor oktató és hallgató számára egyaránt élményszerűvé, motiválóvá tegye az oktatásban való részvételt. Ez a törekvés ma aktuálisabb, mint valaha.

 

A Magyar Kultúra Kiadó fejlesztésében megvalósult, legújabb, könnyen kezelhető oktatási alkalmazás, a Digitanár, az érettségire való felkészülésben is egyedülálló, ingyenes segítséget nyújt a tanulók számára.

Az alkalmazás 2020. május 15-ig 5 nap ingyenes hozzáféréssel kedvez mindazoknak, akik angol nyelvből is érettségiznek.

A Digitanár egyetlen felületen biztosít átfogó gyakorlóanyagot az angol középszintű érettségi nyelvhelyességi vizsgarészhez.

A feladatsorok kidolgozásánál a Digitanár fejlesztői figyelembe vették a 2017-es szintemelést, ennek megfelelően állították össze az anyagot 4 feladattípusból, amelyek arányaira is külön figyelmet fordítottak.

A Digitanár oktatóanyaga leképezi az elmúlt évek érettségijeiben megjelent és tesztelt nyelvtani elemeket is, ezekben szintén fókuszálva a pontos arányokra.

Regisztrálj egyszerűen a Digitanár.hu oldalon és kezdd el könnyedén a tanulást!

Használd az alábbi ingyenes kupont, tudásodat pedig váltsd be a legjobb eredményeidre!

 

 

 

 

 

 


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás