2019.11.21. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Németh Kristóf újra sikeres sorozatban játszik

Mozgalmasnak mondható Németh Kristóf és felesége Zita élete, hiszen a tavalyi leánykérést követően most kisbabájuk érkezését várják.

2019.08.21  13:13   frissítve: 2019.08.21 13:23
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Igencsak mozgalmasnak mondható Németh Kristóf és felesége Zita élete, hiszen a tavalyi máltai leánykérést követően szintén a múlt évben egybe is kelt a szerelmespár. Most nagy örömmel várják kisbabájuk érkezését. Emellett pedig a színész-színházigazgató a Drága örökösök című sikeres sorozatban a falu egyik kulcsfiguráját alakítja.
- Mondhatni, hogy az összes kultikus magyar sorozatban játszott, kezdve a Szomszédokkal, majd jött a Barátok közt Kertész Gézája. Most ismét feltűnt az RTL Klub képernyőjén egy nagyon sikeres, nézett sorozatban, a Drága örökösökben. Forgat még az új évadban is?Persze, folytatódik a sorozatbeli életem. Öröm számomra, hogy öt év kihagyás után ismét napi sorozatban játszhatok az RTL Klubon. Nem árulok el titkot, hogy a Drága Örökösökben immáron polgármesterként láthatnak a kedves nézők. Nagyon kedvelem Subicz János figuráját, aki természetesen sok  meglepet...

kepA cikk további részét a Családi Lap 2019/8 számában olvashatják.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!

A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás