2019.11.21. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Te és a kulacsod

Több vendéglátóhely vízlelőhellyé válik, mostantól bármikor betérhetsz hozzájuk és újratöltheted a kulacsodat friss, szűrt vízzel.

2019.07.08  14:46   frissítve: 2019.07.08 15:23
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Magyarország felelős vendéglátóhelyei (V)ízlelőhelyekké válnak, így mostantól bármikor betérhetsz hozzájuk újratölteni a kulacsod friss, szűrt vízzel. Töltsd le az appot és máris láthatod, hogy melyik (V)ízlelőhely van hozzád alegközelebb.
A (V)ízlelőhely kampány küldetése, hogy támogassa a helyi vízkészletek felhasználását és felhívja a figyelmet a folyadékbevitel fontosságára. Alternatívát biztosít az ivóvíz pótlásra azoknak, akik szeretnének műanyagmentesen élni. A vendéglátóhelyek ma már egyre inkább keresik azokat a megoldásokat, amelyekkel csökkenthetik az egyszer használatos műanyagok használatát.

Mit kell tennem?
Legyen nálad a kulacsod, tölts le egy térképes applikációt, amelyen keresztül láthatod, kik azok a partnerek, akik már csatlakoztak a kampányhoz. Bármikor betérhetsz hozzájuk. És ez még nem minden: minden töltésért pont jár. Az applikáción keresztül azt is nyomon követheted hány liter vizet ittál meg és az újratöltéssel hány műanyag palack nem
került ki a természetbe. Ráadásul minden egyes feltöltés 1 forinttal segíti a Lámpás ’92 Alapítványt, akik több száz fogyatékkal élő embertársunk életét könnyítik meg.

Harmóniában a természettel
“Nem irányt mutatni, sokkolni kell! Én falun nőttem fel, ahol üveget vittünk tejért, ahol mosták a pelenkákat és a zöldség a kertből került az asztalunkra. Most kiabálni kell mindenért, hogy odafigyeljünk! Vigyünk kosarat a boltba, töltsük újra a kulacsunkat!” - vélekedik Rákóczi Ferenc rádiós, a Lámpás’92 Alapítvány képviselője. Döbrösi Laura színésznő szerint a
szerényebb élet felé kell nyitni, ami harmóniában van a természettel. “Amikor elkezdtem átalakítani az életem, a kulacs volt az első lépés. Sokan kérdezték, hogy nem nehéz? Én azt gondolom, hogy nem, dehogy, egy jó ügyért, bőven belefér, még több is! Teremtsünk divatot kulaccsal!”
(www.vizlelohely.hu)

A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás