2020.06.02. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Szikramanók

Egy csodálatos karácsonyi történet a Fővárosi Nagycirkusz téli műsorán

Családi Lap
2018.11.27  15:58   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A karácsony a szeretet ünnepe, amit családunk, barátaink, szeretteink körében töltünk - amikor időt szakítunk a számunkra fontos emberekre. A törődés és az egymásra való odafigyelés ünnepe. Felgyorsult világunkban azonban hajlamosak vagyunk arra, hogy az ajándék értékét a ráfordított pénz mértékben mérjük, amit kapkodva veszünk meg és adunk át, anélkül, hogy megadnánk a módját.
Ez az, amivel a szikramanók, ezek az apró, csintalan teremtmények egyáltalán nincsenek kibékülve. El is határozzák, hogy megleckéztetik az embereket, és megtanítják őket újra a karácsony igazi szellemére! Így hát eldugják az ajándékokat, és addig vissza sem adják őket, amíg azt nem látják, hogy a nagy keresés közepette az emberek újra fel nem fedezik a karácsony valódi értékét.


Szikramanók - karácsonyi kaland a cirkuszban műsorunkban egy varázslatos történetet mesélünk el, mindezt a legkáprázatosabb cirkuszi attrakciók segítségével. Előadásukon a világ minden tájáról érkeznek artisták, hogy szenzációs számaikkal lenyűgözzék a közönséget. Kínai lengőrúd-, magasdrót-, perzs-, levegő-, zsonglőr-, dobzsonglőr-, valamint tollaslabda-, egykerekű és deszkaszám várják a nézőket. A manézsban masztiffok lépnek fel, hogy az emberek és az állatok békés együttélésére tanítsák az érdeklődőket. Mindezt pedig egy fergeteges bohócszám kíséri.


Mindegyik produkció egy fontos tanulságot mesél el, mely nemcsak a karácsony értékeire tanít, de arra is, hogy a mindennapi életükben is becsüljük meg egymást. Szeretet, egyensúly, bizalom, odafigyelés, törődés - fogalmak, amik nemcsak végig kísérik előadásunkat, de utána is velünk maradnak.


A Szikramanók - Karácsonyi kaland a cirkuszban előadás garantáltan felejthetetlen élményt nyújt korosztálytól függetlenül mindenki számára, hiszen az élményekben az a legszebb, ha megoszthatjuk egymással. Előadásunk december 31-ig látható a Fővárosi Nagycirkuszban. (képek: www.fnc.hu)A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás