2020.05.29. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


EGYÜTT FŐZNI JÓ!

LEGYEN A TI CSALÁDOTOK 2018-BAN AZ EGÉSZSÉGFALÓK CÍM NYERTESE!

Családi Lap
2018.06.27  16:49   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Szerettek a konyhában együtt főzni a családdal? Számotokra is fontos az egészség, hogy minden nap sok zöldséget és gyümölcsöt egyetek? Akkor a FICSAK és a KidsOasis Egészségfalók pályázata nektek szól!
Az "Egészségfalók - Együtt főzni jó!" elnevezésű kampány célja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges alapanyagokból készülő, változatos táplálkozás fontosságára még azokban az élethelyzetekben is, amikor a család úton van, vagy éppen nyaral. Ennek jegyében keressük azokat a lelkes, főzni szerető, közösségi felületeket is használó, családjával aktív életet élő, kreatív anyukákat és/vagy apukákat, nagyszülőket, akik örömmel nyernék el az Egészségfalók győztese címet!

2018. június 15. és augusztus 15. között a pályázatra jelentkező családok az egeszsegfalok.hu oldalra tölthetik fel kedvenc, egészséges főételt bemutató receptjüket. Fontos szempont, hogy az étel és a tálalás is gyerekbarát és kreatív legyen.

A pályázat három körből áll: A beérkezett receptek közül a zsűri választja ki azokat a recepteket, melyeket egészségesnek, kreatívnak, gyerekbarátnak talál, és 2018. augusztus 30-án már csak a szakmai zsűri által jóváhagyott, kiválasztott receptek maradnak fent az oldalon, melyekre - pályázat második körében - szavazatokat lehet gyűjteni. A 15 legtöbb szavazatot elért játékos közül ismét a szakmai zsűri jelöli ki azt az ötöt, melyek beküldői megküzdhetnek a fődíjért, vagyis az Egészségfalók címért és a családi utazásért.


A zsűri tagjai
mind elkötelezettek az egészséges táplálkozás iránt: Katus Attila életmód tanácsadó, Wolf András séf, Vrábel Krisztina gasztroblogger, Király Nóra, a FICSAK alapítója, 5 gyermek édesanyja és Gyetvainé Zováth Anikó, a KidsOasis megalapítója, családi utazási szakértő, 4 gyermek édesanyja.

Főzzetek le mindenkit és játsszatok az értékes ajándékokért vagy a fődíjért, egy 4 napos, közel 200 000 Ft-os értékű családi wellness pihenésért!


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás