2020.06.01. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Igazi ínyenc szendvicsek a benzinkutakon

Kacsamájpaté, lecsó, vargányás kacsakolbász, tojásosnokedli és kocsonya: többek között ezek kerülnek az egyik töltőállomás-hálózat szendvicseibe.

Családi Lap
2018.06.06  14:03   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Bemutatta második, nyári OMV-szendvicskollekcióját Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes étterem séfje. A konyhafőnök idén márciustól negyedévente jelentkezik különleges szendvicsekkel a töltőállomáshálózatban.
A második kollekcióban június 1-től négy új, prémium szendvics került forgalomba kiemelkedő minőségű, nyári alapanyagokkal az ország 65, szendvicseket kínáló OMV VIVA-töltőállomásán. Az legfrissebb széria tagjai - az előző válogatáshoz hasonlóan - szakértői gondossággal összeválogatott, tápláló alapanyagokkal készültek.

A nyári szendvicsek között szerepel a klasszikus kocsonya sajtos pogácsában, ecetes torma chutney-val, főtt-tojás-karikákkal. Emellett a kínálat része lesz a kacsamájpaté nyári lecsóval, fonott kalácsban, madársalátával, valamint a vargányás kacsakolbász kiflitekercsben, gombapörkölttel, medvehagymás chutney-val. A negyedik, vegetariánus különlegesség az érlelt sajtos tojásos nokedli, cipóban, pirított hagymával, marinált salátával.

A második szendvicskollekció tervezése során is figyelembe vettük a magyarországi autósok ízlését, a minden várakozást meghaladó mennyiségben megvásárolt első szendvicskollekció tapasztalatait, hogy ismét a legmagasabb szintű gasztronómiát tegyük elérhetővé az utazók számára. Júniustól különleges, újragondolt nyári ízekkel frissítettük a kínálatot" - mondta Palágyi Eszter.

A Palágyi Eszter tervezte első szendvicskollekció tagjai közül több tízezres nagyságrendben vásároltak a töltőállomásokon. A magyarországi autósok kedvence a kacsamájpatés szendvics volt, amely éppen ezért a kínálat része maradt, némileg módosított, nyári ízvilággal.

„A töltőállomás-hálózatok értékesítésében a minőségi kávé, a helyben készült szendvicsek, illetve az egyéb élelmiszerek egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak. A legnagyobb benzinkútmárkáknál ma már jelentős forgalom keletkezik ezekből a termékekből, a hazai piacon az OMV éppen ezért vezette be elsőként a csúcsgasztronómiát a benzinkutak kínálatába" - hangsúlyozta Balogh Tibor ügyvezető igazgató, a Magyar Ásványolaj Szövetség alelnöke.


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás