2020.02.23. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Szuperhősök a láthatáron

A dm pályázatán az első 400 pályázó óvoda naptejet kap ajándékba,a fődíjas óvoda pedig külön örülhet, hiszen a drogéria felújítja a játszóterét.

Családi Lap
2018.04.09  13:51   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A dm idén nyolcadik alkalommal hirdeti meg a Nap gyermekei pályázatot, amelynek célja, hogy szakemberek segítségével, edukációs jelleggel hívja fel a nyilvánosság, főleg a szülők és a pedagógusok figyelmét a napvédelem fontosságára.
Mindennek vannak szabályai, így a napozásnak is, s néhány óvintézkedéssel megszelídíthetők a napsugarak. A dm idén arra kéri az óvodákat, készítsék el saját napvédelmi szabályzatukat, s mindig legyen egy hős kis „napos", aki figyel, hogy mindenki betartsa az óvintézkedéseket. A legkreatívabb szabályzattal az óvoda megnyerheti játszótere felújítását is.

Többféle értékes nyereménnyel készülnek a szervezők: az első 400 pályázó óvoda naptejet kap ajándékba a L'Oréal Magyarország Kft. jóvoltából, a dm pedig izgalmas napvédelmi társasjátékkal készül a gyerekeknek. Az első 100 beküldő óvoda kreatív rajzoló készletet is nyer, a weboldali szavazás eredményeképpen legtöbb szavazatot kapott közönségdíjas pályázatot készítő óvodai csoportnak pedig szandálokkal kedveskednek.


A pályázat fődíjasáról zsűri dönt, a 10 legtöbb szavazatot elnyerő óvoda közül választanak, a nyertes udvarát a szervező látványos és kreatív játékokkal újítja fel, amelyek funkcionális árnyékolástechnikai megoldásokat is tartalmaznak. „Melyik ovis ne szeretne Hős lenni? Hiszünk abban, hogy a játékos feladatokkal sikerül a gyerekekhez közel hozni a napvédelmet, s magától értetődő lesz a naptej használata, vagy az, hogy felveszik a napszemüveget, a kis kalapot" - mondta el Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere.

A tét nem kicsi, hiszen a kisgyermekkorban elszenvedett napégés növeli a melanoma kialakulásának kockázatát. A Nap gyermekei programhoz az idei évben a Magyar Rákellenes Liga is csatlakozott, s szakmai partnerként segíti a dm kezdeményezését.
Az ajándékokat biztosító partnereink: L'Oréal Magyarország Kft., STABILO Magyarország GmbH és a Katex Kft.

A pályázatok benyújtásának felülete a www.dm-egyuttegymasert.hu oldal, pályázni 2018.04.23-ig lehet.

Kapcsolódó cikkek:
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás