2019.02.19. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Szentgyörgyi Rómeó a sportosabb órák híve

A Camponában megnyílt Fashionwatch üzletben divatórák és divatékszerek széles választéka várja a vásárlókat.

Családi Lap
2017.11.28  09:00   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Az ünnepélyes megnyitón több híresség és a sajtó képviselői is részt vettek. Karácsonyi, meghitt hangulatban, finom falatok mellett fedezhették fel a vendégek az új üzlet gazdag kínálatát.
Az est háziasszony szerepét Iszak Eszti örömmel vállalta, mivel nagy rajongója a szép óráknak. Első szerzeményével együtt is aludt, melynek jól kivehető óralenyomatot köszönhetett másnap az arcán. Eszti most is lelkesen próbálgatta az üzletben található szebbnél szebb órákat. Szentgyörgyi Rómeó is részt vett az eseményen, ő inkább a sportosabb típusokat kedveli az időmérő eszközöknél.

Rippel Feri a különleges darabokhoz vonzódik. Számára a minőség és a forma is egyaránt fontos a megfelelő óra kiválasztásánál s hogy tükrözze a személyiségét. Takács Nóri a Jónő bloggere nem tudott dönteni, annyi szépséget talált az üzletben, így majdnem minden darabot felpróbált és lefotózott. Köböl Anita műsorvezető, aki újabban bloggerkedik, a gyöngyökkel díszített ékszereket nézegette inkább. Őt több más bloggerrel együtt az Engelsrufer különleges angyali ékszerei nyűgözték le. A meghívott bloggerek lelkesen fotózták az üzletben található csillogó ékszereket és órákat. És elmondták, sokan a képzeletbeli karácsonyi kívánság listájukra is felírták az itt látott szépségeket.

Angyalhívó aranyban

A Fashionwatch üzleteiben a legújabb trendek érhetők el. A világ számos országában megrendezett órakiállításokon látott legfrissebb irányzatokat, márkákat hozzák el az üzletekbe, így gazdagítva a hazai kínálatot. Főbb óramárkáik, amik az üzleteikben és a webáruházban a (fashionwatch.hu) elérhetők: Bering, Coach, DKNY, Fossil, Gant, Guess, MK, Nautica, Paul hewitt, Rado, Roamer, Skagen, Slazenger, Vostok.

Ékszereik Chrysalis, Diesel, Engelsrufer, Fossil, MK, Paul Hewitt, Skagen. Csak a Fashionwatch üzleteiben elérhető az Engelsrufer népszerű ékszer márka 14 karátos arany verziója. Ezeket az angyali ékszereket most az egész világon imádják. De az ezüst is reneszánszát éli, a népszerű Misaki, Tissento márkáknál most ez a legújabb trend. Ezzel a felsorolással nincs vége a kínálatnak, mert még számos meglepetést tartogatnak 2018-ra.

A Fashionwatch gazdag kínálata két üzletben a Teréz krt-i és a most nyílt Campona-ban is megvásárolhatók, de a webshop is sok akcióval várja az online vásárlást kedvelőket. A tervek között szerepel még több Fashionwatch üzlet megnyitása is. Tudtuk meg Stróbel Esztertől az üzlet vezetőjétől.

Hogyan választunk órát?

Az óra és ékszer vásárlásának megvannak a legfontosabb kritériumai, hiszen többen szeretik felpróbálni a kiszemelt példányt, megnézni, hogyan mutat a kézen. A férfiak már a szerkezetre is kíváncsiak. A hölgyek inkább a design vagy a kedvelt márkák alapján döntenek. Ugyanez mondható el az ékszerekről, ott még fontosabb, hogy kézbe is vegyék, felpróbálják. Manapság már az is fontos szempont, hogy azok is kényelmesen vásárolhatnak, akik idő hiányában, inkább online vásárolnának.


Órából, ékszerből sosem elegendő egy darab, hiszen többféle tevékenységünkhöz, stílusunkhoz más más óra, ékszer illik. Az óra ma már nemcsak az időmérésre alkalmas használati tárgyunk, fontos divatkiegészítővé nőtte ki magát. Az üzleti életben is fontos az óra szerepe, mert ezzel nonverbálisan jelzünk tárgyalópartnereinknek. Fontos tehát, hogy jól válasszunk. Bár a Fashionwatch üzleteiben könnyen megtaláljuk az igazit....


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás