2018.11.13. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Merjünk szakemberhez fordulni

Balsai Mónival, a Terápia 3. évadának szereplőjével beszélgettünk.

B. Tóth Ágnes
2017.11.15  10:05   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

November 13-án tért vissza a képernyőre a magyar HBO saját gyártású drámasorozata, a Terápia. A harmadik évadban maga a terapeuta kerül a középpontba, Balsai Móni pedig pszichiáterként segíti a főhőst. A színésznő karaktere szerint határozott, szigorú, mereven ragaszkodik a szabályokhoz.
Milyen érzés Bárdos Adél doktornőt játszani?

Adél életem egyik legcsodálatosabb szerepe. Nagyon jó volt ennek a fiatal nőnek a bőrében lenni, mert okos, higgadt, átlátja a dolgokat. Megtanultam tőle azt a bölcsességet, hogy mielőtt bármit cselekszem, számoljak el tízig. Korábban előfordult, hogy nem gondoltam át a történteket, rosszkor szóltam, és megbántottam az embereket. Még edzésben vagyok e téren, de Adél figurája és sorozatbéli partnerem, Mácsai Pál - Dargay András pszichológus szerepében - rávezetett a helyes útra.

Minden szerepből hasznosít valamit?

Szeretek belebújni más bőrébe, aki nem olyan, mint én. Természetesen Lady Machbethtel, a gyilkossal nem tudok azonosulni, de megértem, hogy bármire képes a szerelméért.

Közel húsz éve van a színészi pályán, mégis az utóbbi években lett igazán ismert.

Sokat köszönhetek az HBO-nak, amely elindította a Társas játék című sorozatot, és új arcokat keresett. Több mint egyéves casting után kaptam meg Judit szerepét. De emellett rengeteg színházi szerepem volt, mindig a helyemen voltam. Ám kétségtelenül a film és a tévé adja a népszerűséget.

Legsikeresebb játékfilmje a Liza, a rókatündér, de a Tiszta szívvel, A martfűi rém, sőt a Kincsem című alkotásokban is játszott. A tévében pedig a Válótársak Tamarája. Ezek a nők teljesen különböznek egymástól.

Mindegyik karakterből van bennem, alárendelem magamat a szerepnek, és egy jó forgatókönyvvel, tehetséges rendezővel, segítő kollégákkal minden sikerül.


Az interjú teljes szövegét a 2017. novemberi Családi Lapban olvashatják el.


Fotó: Dobos Tamás/HBO


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás