2020.06.02. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Vár a legújabb őrület, a Nerf Rival!

Végre megérkezett hazánkba is az Amerikai Egyesült Államokban már régóta népszerű játék.

Családi Lap
2017.11.08  09:55   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Szombatonként a gyerekek vidám ricsajától hangos a MomSport műfüves pályája. De nem a focisták és szurkolók izgatott hada miatt. Itt most komoly, férfias küzdelem folyik.
A Piff Puff Bázis Európa első Nerf Rival szivacsgolyós lövöldözős pályáját építette fel és várja a családokat, hogy kipróbálják ezt a sportos, izgalmas játékot. A Nerf játékok márismertek itthon, de a Hasbro Rival sorozata még az USA-ban is újdonságnak számít. Akár csapatokban, akár egyénileg játszotok, garantált a szórakozás. Ez tényleg működik, nem okoz fájdalmat, és a lányok is kipróbálhatják, jó stresszlevezető, és nem hagy kék foltot. Itt nem leszel festékes mint a paintballnál. De az adrenalin biztos mérhető már a levegőben is a játékok során.


A helyszín a MOM Sport sátorral fedett, minimum 18 fokra fűtött műfüves focipályája.

Van lehetőség a gyermekek felügyeletére is, így ha éppen ahétvégi bevásárlást intéznék a szülők, nyugodtan rábízhatják a harcoló csemetéket a Piff Puff szakavatott csapatára. De az talán még jobb, ha a felnőttek is beszállnak a csatározásba. Igazi családi közös móka!


A játékok idöpontját és részleteket a www.piffpuffbazis.hu weboldalon találhatók, valamint Facebook és Instagram oldalakon is.
Jelentkezés: info@piffpuffbazis.hu email címen, vagy a +36 70 341 6906 telefonszámon.

Váltó sportcipö használata kötelező, kérjük, hogy ne maradjon otthon.

Ingyenes parkolás: a Kongresszusi Központ parkolójában.
cimkék:
gyerek, játék, család
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás