2020.06.02. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Öltözködési útmutató az Intimissimitől

A nőknek fontos a bőrükkel érintkező szövetek minősége és a szálak teljesítménye. Az Every Wear Book ezt tartja szem előtt.

Családi Lap
2017.10.17  09:45   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Ez az az útmutató, amelyre minden nőnek szüksége van. Mit viseljek a fehérneműm fölött? Milyen anyagot kellene választanom? Elvárhatom ugyanazt a hatást egy természetes szövetszáltól, mint egy feldolgozottabbtól?

A könyv afféle zseb-vademecumként összeilleszthetőség, kényelem és teljesítmény szempontjából mutatja be és illusztrálja azokat az anyagokat (selyem, gyapjú-selyem, csipke, modál, modál-kasmír, hőtartó modál-kasmír, modál-csipke, modál-selyem, Supima® pamut, természetes pamut, lézervágott pamut és mikroszál), melyekből az Intimissimi a „fehérnemű fölött" viselhető basic és kultikus darabjait (topok, mellények, body-k, hosszú ujjú kötöttáruk, alsók stb.) alkotja meg.
Mostantól minden nő könnyedén el tudja dönteni, milyen anyagot válasszon, illetve melyik szövetet párosíthatja a „megfelelő" fehérneművel a nap bármely szakában.

Egy lehetőség arra, hogy jól megismerhesd öltözködésed minden aspektusát - ez a filozófia a modern nőt ünnepli, aki egyre inkább tudatában van belső és külső bájának. Az eszmét az #insideandout hashtag is tökéletesen összefoglalja, amelyet az Intimissimi azért választott, hogy ezzel kommunikálja a női szépségről szóló, új elképzelését. A nő pragmatikus, modern és büszke az érzékiségére.

Az Intimissimi Every Wear Bookjának modellje Irina Shayk, a márka múzsája, akinek ellenállhatatlan szépsége a mai nőideál eszméjét testesíti meg, aki - az elegáns érzékiség mellett - az Intimissimi által életre keltett kényelmet és minőséget is képviseli.

Az Intimissimi Every Wear Book, amelyet világszerte a vásárlók számára terveztek, október végétől elérhető a márka magyarországi üzleteiben. Szerezd meg saját példányodat!


#intimissimi #EveryWear


cimkék:
divat, intimissimi,
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

B.Nati - 2017.10.21 08:06:04

A min?sg mellett az is fontos, hogy tudjunk megfelel?en pldul melltartt vlasztani. Sokan rzsb?l jl csinljk, de nagyon sokan vannak, akik nincsenek ezzel tisztban: https://bonatti-fehernemu.hu/hogyan-valassz-melltartot/