2019.08.18. ,
facebookrss


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Tizenkét pillér, egy ügy: újra TEDxWomen konferencia

TEDxLibertyBridgeWomen néven, izgalmas előadásokkal, inspiráló történetekkel várják az érdeklődőket.

Családi Lap
2017.10.13  09:59   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A New Orleansban és a világ több mint kilencven pontján egyidejűleg zajló TEDxWomen konferencia célja, hogy közös fórumot teremtsen az úttörő gondolkodású nőknek, megosztva az arra érdemes gondolatokat, ötleteket. A kifejezetten nőkről, de nem csak nőknek szóló rendezvény témája az egész világon ugyanaz: „Bridges", vagyis "Hidak". Az esemény lehetőséget teremt ugyanis arra, hogy valódi platformot, hidat képezzen női közösségek között, hogy valós és érdemi, izgalmas beszélgetések induljanak a női erőről, hazai ismert és elismert előadókkal teljessé téve a rendezvényt.
„Küldetésünk, hogy a TED szellemiségének megfelelően, a TEDxLibertyBridgeWomen esemény megvalósításával olyan mozgalmat erősítsünk és segítsünk, ahol a különböző for profit, non profit és mindennemű női szervezetek és szigetszerűen aktív mozgalmak összetalálkoznak, egymást erősítve támogatják mindazon nőket Magyarországon, akik 21. századi, európai szellemiségben gondolkodnak és élnek. Így jelen lesznek a különböző szervezeteken, üzleti világ képviselőin túl a művészet, tudomány területéről is előadók." - erősítették meg a rendezvény küldetését az ötletgazda alapítók, Bite Barbara (bal oldali fotó) és Szabados Andrea.

A rendezvény célja, hogy a gondolatébresztő előadások változást generáló közeget hozzanak létre, a helyi közönség személyes, tevékeny részvételével. Ennek szellemében a TEDxLibertyBridgeWomen kurátorai - a TED missziójának megfelelően - megkeresték és színpadra hívták azokat az embereket, akik valamilyen területen nagyot alkottak, és olyan gondolataik vannak, amelyeket érdemes megosztani a világgal. A tíz kiválasztott előadó egyedi, izgalmas, olykor provokatív történetét meséli majd el.


A TEDxLibertyBridgeWomen színpadára lép:

Pásztor Anna - énekes
Marozsán Erika - színész
Horváth Dorka - a BOOKR Kids alapítója
Dr. Kóspál Ágnes - csillagász
Ámon Ada - közgazdász, a Third Generation Environmentalism vezető munkatársa
Békés Emőke - családsegítő dúla
Füzesséry Anikó - tanár
Hitka Viktória - képzőművész
Szalai Dóri - a Chez Dodo tulajdonosa
Bóta Katalin - újító, felsővezető, sportoló, segítő
Csángó Dániel - Mozduljunk ki - Let's Go Out mozgalom társalapítója
Soós Andrea - fotóművészA beszédeket 100 fős hallgatóság előtt adják elő, szélesebb közönség számára a rendezvény után lesznek elérhetők az előadások a www.tedxlibertybridgewomen.com oldalon. A konferencián élő közvetítés lesz a TEDWomen globális eseményről, New Orleans-ból angol nyelven, szinkrontolmácsolással. Az ügy mellé álltak és a rendezvény partnereiként jelennek meg olyan hazai és multinacionális vállalatok, melyek társadalmi felelősséget vállalnak a sokszínűség és a nők esélyegyenlősége iránt. A hazai TEDxWomen eseményen együtt gondolkodó résztvevők olyan globális közösség részesei lehetnek, melynek tagjai elkötelezettek a pozitív változás iránt: innovatív gondolkodók, akik katalizálják az elképzeléseket a cselekvés irányába.

További információ:

www.tedxlibertybridgewomen.com
www.facebook.com/tedxlibertybridgewomen

Jegyrendelés: https://tixa.hu/TEDx_Liberty_Bridge_Women_2017_hidak


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás