2020.01.25. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Jimi Hendrix emlékére zenélnek

Idén lenne 75 éves minden idők legnagyobb gitárosa, akinek emlékére a Halper-Hendrix Experiment ad koncertet október 29-én a budapesti MOM Sportban.

2017.09.21  09:00   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Sokak szerint Jimi Hendrix volt a valaha élt legjobb és legnagyobb hatású rockgitáros. Rajongók és kritikusok egyaránt elismerik kivételes tehetségét. Zenekarával 1967-ben futott be és tett szert világhírnévre, majd három évvel később, 1970. szeptember 18-án tragikus hirtelenséggel hunyt el lakásában. Ekkor mindössze 27 éves volt.
Emlékkoncertjén a Halper-Hendrix Experiment alapzenekar neves sztárvendégekkel kiegészülve játssza majd el a több mint negyven éve elhunyt kulturális ikon dalait.


Az együttesben Halper László a szólógitárt, Kosztyu Zsolt a basszusgitárt, Hajas László a dobokat, Kollman Gábor és Csejtey Ákos a szaxofonokat, Fekete István pedig a trombitát szólaltatja majd meg.

Az esten vendégelőadóként jut majd szerephez Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész, Babos Gyula dzsessz-gitáros, Kőszegi Imre dobos, Tátrai Tibor gitáros, Török Ádám fuvolista és Solti János all-around dobos.


Mellettük színpadra lép még Rick Toldon amerikai énekes, aki összetéveszthetetlen hangjával szórakoztatja a közönséget.


JEGYEK ITT!


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás