2019.09.22. ,
facebookrss


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Strandolni éjszaka? Hát persze!

Július 28-án tárt kapukkal várja a Standok Éjszakája azokat a vendégeket, akik naplemente után a hold fényénél szeretnének fürdőzni.

Családi Lap
2017.07.20  15:09   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Egy holdfényes nyári éjszaka önmagában is romantikus hangulatot biztosít, ám a hazai fürdők és strandok olyan programot kínálnak, ami a forró nyári napok egyik felejthetetlen élménye lehet azoknak, akik kihasználják a Strandok Éjszakája lehetőségét.
A programhoz csatlakozó fürdők száma évről évre növekszik, így a felfrissülni vágyók a fővárosban és az ország számos területén mazsolázhatnak a kínálatból. A lubickoláson kívül a kikapcsolódást és szórakozást igen gazdag programkínálat biztosítja: Acoustic Planet zenekar, Groovehouse együttes, Korda György-Balázs Klári, Kozmix, Party Art's OK, filmvetítés, szauna szeánszok, koktél-show, tűzijáték stb. csak néhány lehetőség a fürdők és strandok egyéni programjai közül.


A boldogságban úszni nem is lehetetlen, csak ki kell használni a Magyar Fürdőszövetség által megálmodott és létrehozott nagyszerű kezdeményezést.
A programok részletes információi a csatlakozott fürdők honlapjain és tájékoztató felületein, valamint a Magyar Fürdőszövetség honlapján és Facebook oldalán olvashatók.cimkék:
nyár, strand, szabadidő
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás