2019.09.22. ,
facebookrss


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Igazi családi paradicsom Ausztriában

A Familypark egészen októberig várja a kikapcsolódásra és szórakozásra vágyó családokat.

Családi Lap
2017.06.09  10:51   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Közel öt évtizeddel ezelőtt még csak egy aprócska meseerdő volt, ma már Ausztria keleti részén az egyik legkedveltebb kirándulási célpont. Évente több mint hatszázezren keresik fel a Fertő-tó üdülőrégió közepén található családi paradicsomot. Időközben pedig a magyar családok is felfedezték a Soprontól mindössze 20 perc autóútra fekvő tematikus élményparkot.
A St. Margarethen-i Familypark a ruszti dombvidék természetes környezetében 145 ezer négyzetméteren fekszik, kínálati palettája rendkívül széles: különféle járműves játékok, mászó- és élményrészleg, csúszdák, állatsimogató és meseerdő is található itt. A felfrissülésről nyáron a vízi látványosságok - mint például a Krokobahn (Kroko-vízisikló) és a Fliegende Fische (Repülő halak) - gondoskodnak. Aki inkább az árnyékos helyeket kedveli, az a parasztgazdaság tölgyerdőjében az állatsimogató lakóinak eleséget oszthat, vagy a hűs patak vizéből drágaköveket moshat. Itt kicsik és nagyok, mindenki megtalálja a számára megfelelő időtöltést.


2017 újdonságai: kakasvadászat és erdei expressz

Az idei szezontól a látogatók két új fantasztikus látványosságon utazhatnak. „Kérjük a beszállást befejezni!" - egyre gyakrabban hangzik el ez a felhívás az erdei expressz (Waldexpress) megállójában. Igazi családi élmény ez az erdőn-mezőn át tartó nosztalgiautazás. A zakatoló gőzmozdony útközben elhalad a vadőr háza, egy medvecsalád és kisebb-nagyobb erdei állatok mellett is.
A kakasvadászat (Gockeljagd) is sok új élményt ígér. Az óriáskakast meglovagolva keresztül-kasul száguldozhatunk a parasztgazdaságban - a falusi ház nappaliján, a traktorgarázsként szolgáló pajtán és a tyúkólon át, és mindenhol vidám állatsereglet köszönt minket.
A parklátogatást érdemes összekötni egy tóparti rövidebb tartózkodással, a környező üdülőhelyek szálláshelyei kedvezményes csomagokat kínálnak.


Jó hír a nyári látogatóknak

Júliusban és augusztusban a Familypark szombatonként este 8 óráig tart nyitva - változatlan belépőjegyár mellett.
Nyitvatartás:
2017. április 1. - szeptember 30., mindennap 9-18 óra
2017. október 1. - október 26., mindennap 10-17 óra
Hároméves kor alatti gyerekeknek a belépés ingyenes!


Cím: Familypark, Märchenparkweg 1., A-7062 St. Margarethen, WWW.FAMILYPARK.AT/HUA kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás