2019.12.07. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Gyermeknap a felhők felett

Szervátültetett és szervre váró gyerekek élhették át, milyen az élet a felhők felett egy hőlégballonból.

 

Családi Lap
2017.06.02  09:53   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A MOL-csoport PB Osztálya az Új Európa Alapítvánnyal és a Ballooning4You csapatával együttműködve gyermeknap alkalmából a Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért szervátültetett és szervre váró gyermekeinek szerzett egy igazán felejthetetlen élményt. A gyerekekkel tartott Börcsök Enikő színművésznő is.
A MOL Új Európa Alapítvány a MOL Gyermekgyógyító Programon keresztül évek óta támogatja a Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért szervezetet, akik 2004 óta szerveznek rehabilitációs nyári táborozást transzplantáción átesett és transzplantációs gyermekek számára. A MOL-csoport PB üzletága egy gyermeknapi akció keretében a Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért szervezettől érkező gyerekeknek szerzett egy felejthetetlen élményt. A Ballooning4You csapattal együttműködve egy 14 fős és egy 5 fős ballonban emelték a gyerekeket a magasba Bercel mellett. És hogy miért hőlégballon? Sokan nem tudják, hogy a hőlégballonok PB gázzal működnek, és a ballonokban fújt levegőt melegítik, amitől azok a magasba emelkednek.


Az alapítvány "Mi is nyaralunk!" néven szervezett nyári rehabilitációs táborában vese-, máj-, tüdő- valamint szívátültetett gyermekek, szervátültetésre váró gyermekek és egészséges testvéreik, szüleik vesznek részt. A kisgyermekek és családjaik számára létrehozott tábor programjai során előtérben vannak a feszültségoldásra, élményfeldolgozásra fókuszáló, ill. a készség-, és képességfejlesztésre irányuló programok, a dramatikus technikák, kommunikációs gyakorlatok, valamint a szülők számára szervezett egyéni és kiscsoportos konzultációk. A színes, sokszor több alternatívát nyújtó programkínálatban több korosztály és a szülők számára is vonzó, izgalmas, rehabilitációs célokat előmozdító programok kapnak helyet.

A MOL Gyermekgyógyító Program 2007 óta nyújt támogatást táborokhoz.


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás