2019.12.10. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


100 kocsmáros mutatja meg a Kocsmajálison, hogy mire képes egy bográccsal

Italmérőhelyek és szervezetek képviselőivel találkozhatunk a Dürer Piknik Park és a Budapest Bike Maffia adománygyűjtő bográcsbalhéján május 1-jén.

Családi Lap
2017.04.27  09:48   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A város legkülöncebb alapítványi bálja idén is összehozza a belváros legkedveltebb lokáljait, hogy egy egész napos fesztivál keretén belül készítsék el házi specialitásukat, és ezzel segítsék a Budapest Bike Maffia csapatának Sweet Homekezdeményezését. A bringások legújabb programjának keretén belül egy rászoruló család önkormányzati bérlakását újítják majd fel a padlótól a plafonig - többek között - a Kocsmajálison befolyt bevétel összegéből.
A Dürer Piknik Park ennek apropóján immmár 4. éve hirdeti meg a családi és gyermekprogramokkal teletűzdelt egész napos zenés piknikjét, ahol garantáltan nem fog unatkozni se kicsi, se nagy, se négylábú - hiszen az esemény kutyabarát.


A csapatok idén is több versenyszámban mérik össze tehetségüket, melynek legfőbb eleme a bográcsban elkészített étel, de a játékosoknak bizonyítaniuk kell Billy az amerikai bika megülésében - természetesen tálcával - valamint pálinkaíz-felismerő kvízben és csilievő- és sörivóversenyben is. A zsűri 2 oszlopos taggal, Bereznay Tamás, séffel és Nagy Zoltán, Boutiq Bar tulajdonossal, és egy új csinos hölggyel, Nemes Nórával (NoSalty, Dacota) fogja értékelni a teljesítményeket, majd kiosztani az összesen 300 000 Ft értékű díjakat.


A változékony időjárásra is gondoltak a Szervezők, hiszen a 30 000 m2-es Dürer Piknik Park mellé fedett, fűtött területként megnyitja kapuit a Dürlin Rendezvényház is, amely további 700 m2-rel várja a fázósabb vendégeket.
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás