2018.06.21. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Nehéz helyzetek inspirálják Litkai Gergelyt

"Sosem érezheted jól magad, ha körülötted a többség napi gondokkal küzd." Inspirációs előadással segít Litkai Gergely a Wake-Up! Day-en

Családi Lap
2017.03.20  09:29   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Litkai Gergely hamarosan egy olyan előadást tart a Papp László Budapest Sportarénában, ahol nem csak a nevetésen lesz a hangsúly. A humorista inspirációs előadást tart majd a Wak-Up! Day tízezres közönsége előtt, ennek kapcsán nyilatkozott a nehéz helyzetekről, s arról, hogy mikor boldog igazán.
Litkai Gergely Karinthy-gyűrűs magyar humorista, forgatókönyvíró, főszerkesztő is csatlakozott a Wake-Up! Day előadóinak névsorához. Április elsején a Papp László Budapest Sportarénában Gergely előadásában nem csak a nevetésen lesz a hangsúly, hanem arról is mesél majd a közönségnek, hogy inspirálóan hathat, ha nehéz helyzetekkel találjuk szemben magunkat.

"A nehéz helyzet az ember számára az egyik legismertebb kihívás, a változás megjelenési formája. Az evolúció az embert a változásra kondicionálta, ezért jól reagál az ilyen helyzetekben. Én legalábbis inspirálónak tartom magukat azokat a helyzeteket, amikkel nem találkoztam, mivel gondolkodásra, más körülmények által még ki nem váltott reakciókra kényszerítenek. Próbálok egy lépést hátra lépve nézni a helyzetre, és meglátni azokat a lehetőségeket benne, amik a változás előtti állapotban még nem léteztek, vagy nem voltak ilyen jól láthatóak" - mondta Litkai Gergely, aki azért is várja izgatottan az előadást, mert szavaival másoknak is segíthet.


"A pályafutásom nagy része a segítségnyújtásról szólt, attól kezdve, hogy műsorokba írtam addig, hogy a jelenlegi stand-up szcéna nagy része nálunk kezdte pályafutását és nagy része nálunk is futott be. Ezen kívül fontosnak tartom a társadalami felelősségvállalást is, már csak amiatt is, hogy akármennyire is jól élsz a saját mikrokörnyezetedben, ha van lelkiismereted, sosem érezheted jól magad, ha körülötted sokan napi gondokkal küzdenek" - árulta el a humorista, aki saját boldogságáról is nyilatkozott.

"A boldogság akkor jelentkezik, ha valami kitűzött célt elérek, mintegy mellékhatásként. Én sosem a túlélésre hajtottam, hanem próbálok a megélésre (átélésre), abban az értelemben, hogy bizonyos pillanatok sokáig megmaradjanak a fejemben, és nehezebb helyzetekben, mélypontokon, ezekből erőt tudjak meríteni" - tette hozzá Litkai Gergely.

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara által is ajánlott Wake-Up! Day-en olyan nemzetközileg elismert trénerekkel is találkozhat még az Aréna tízezres közönsége, mint Marisa Peer, a brit királyi család pszichoterapeutája, Lisa Nichols, a világ egyik legkeresettebb transzformációs trénere, vagy Jeffrey Allen lifecoach. Mellettük Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup, valamint dr. Kemény Dénes és Pásztor Anna is inspirációs előadással készül április elsejére.

(Fotó: Dumaszínház)


Kapcsolódó cikkek:
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás