2018.04.23. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Ön választ, mi segítünk!

Április 4-éig szavazhatunk arról, hogy milyen helyi, jótékony célú kezdeményezéseket támogasson a Tesco-áruházlánc.

Családi Lap
2017.03.09  11:45   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A pályázatra több mint 500 civil szervezet jelentkezett, a szakértői értékelést követően országosan 61 körzetben, összesen 177 helyi program közül választhatnak a vásárlók. A támogatást a körzetenként legtöbb szavazatot gyűjtő szervezetek nyerik el. A nyertesek programjának megvalósítását egyenként 400 000 Ft-tal segíti a Tesco.
Az „Ön választ, mi segítünk" programra 2017. február 3-áig beérkező összesen 569 jelentkezést az áruházlánc független szakmai partnere, a Magyar Adományozói Fórum által felkért szakértők bírálták el az elmúlt hetekben. A szakemberek a formai ellenőrzés után a megvalósíthatóság, a fenntarthatóság, a közösségekre kifejtett hatás, valamint a közösség bevonásának szempontjai szerint választották ki a továbbjutókat. A nyertesekről most az áruházlánc vásárlói szavazással dönthetnek: 2017. március 8. és április 4. között az áruházakban voksolhatnak a számukra legszimpatikusabb szervezetre.

A Tesco vásárlói országosan 61 körzetben, összesen 177, gyermekek oktatását és képesség fejlesztését támogató, egészséges életmódra ösztönző, valamint környezetvédő és -szépítő program közül választhatnak a szavazás során. Szavazatukkal többek között terápiás kutyák kiképzését, iskola és óvoda udvarok megszépítését, fogyatékkal élők szabadidős programjainak szervezését, egészségügyi figyelemfelhívó programok megvalósulását és gyermektáborok szervezését is támogathatják.

A vásárlók a szavazási időszakban minden vásárlást követően egy darab zsetont kapnak a pénztáraknál. Ezeket az áruházakban kihelyezett zsetongyűjtő pontokon bedobva szavazhatnak a nekik legkedvesebb kezdeményezésre. A zsetongyűjtő pontokon az adott körzetben továbbjutó helyi szervezetekről és programjaikról is kapnak információt a vásárlók. A szavazásban résztvevő szervezetek listája és a szavazatok állása a program weboldalán is követhető.

A szavazás lezárása után körzetenként egy - országosan összesen 61 - nyertest hirdet az áruházlánc, amelyek elnyerik az egyenként nettó 400 000 forint összegű támogatást. A nyertes pályázatokat a Tesco a 2017. április 17-ei héten hirdeti ki.

A programról bővebben a Tesco blogján is olvashat.


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás