2019.12.06. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Ajándékötlet nőknek és férfiaknak

Két igazán szép és hasznos meglepetést hoztunk most önöknek.

Családi Lap
2016.12.13  15:09   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A Braun hajformázó termékei lehetnek az idei karácsony sztrájai.
Egy hajvasaló, amely loknikat is készít

Braun Satin Hair 5 IONTEC Multistylerrel
- egyedülálló kialakítása által - a loknik készítése ugyanolyan könnyű, mint a hajvasalás: a párhuzamos pofák tökéletes körben vezetik és igazítják haját, hogy pontosan olyan lokni legyen az eredmény, amilyet elképzelt. A 100%-ban eloxál kerámia anyagú formázólapoknak köszönhetően kivételesen sima siklást tapasztalhat használat közben, miközben a lebegő lemezek gyorsabbá teszik a formázást, és egyenletesebbé az eredményt. Hajformázáshoz 5 különböző hő fokozat áll rendelkezésre a biztonságos használatért és egészséges hajért.


Stílus és frizura férfiaknak


A Braun cruZer6 szakáll és hajvágó használatával egyszerűen alakíthatja ki a kívánt szakállstílust és frizurát. Speciális ,,click&lock" funkciójának köszönhetően az állítható kefe mindig a helyén marad és lehetővé teszi pontosan a kívánt hosszúságú haj vagy éppen szakáll kialakítását. A dupla akkumulátor kivételesen hosszú üzemidőt és a hatékony trimmelést biztosít.Kapcsolódó cikkek:
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

B.Nati - 2016.12.22 21:13:29

A szakllpolssal kapcsolatos ajndkoknak brmikor rlnk. Karcsonyra most az INSIGHT termkei kzl krtem nhnyat. Szerintem jnak t?nnek. http://shop.insightprofessional.hu/ferfi-kozmetikumok/