2019.12.10. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


JÓTÉKONYSÁGI SÉTA REKORD: 2,5 MILLIÓ A BETEG GYERMEKEKNEK

Kilenc városban több mint kétezren vettek részt az Amway országos akciójában.

Családi Lap
2016.09.05  16:10   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK: szeptember 4-én újra jótékonysági sétát szervezett az Amway országszerte 9 helyszínen. Az akció célja az volt, hogy a résztvevők 10 000 lépéssel és jelképes, 500 forintos adománnyal segítsék beteg gyermekek gyógyulását. A vasárnapi napsütésben országszerte 2300-an gyalogoltak a jó ügyért. A befolyt összeget az Amway megduplázta, így összesen 2,5 millió Ft gyűlt össze a gyermekkórházak javára.
Már egy félórás, lendületes sétával is sokat tehetünk egészségünkért és jó közérzetünkért. Még könnyebb útra kelni, ha tudjuk, hogy ezzel beteg kisgyermekeknek is segíthetünk. A tavalyi első, sikeres program után az Amway Hungária idén is megszervezte „10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK" országos jótékonysági akcióját szeptember 4-én. A résztvevők egy kb. 5 kilométeres, frissítő sétával és jelképes részvételi díjjal, 500 forinttal támogathatták hazai gyermekkórházak és gyermekalapítványok nélkülözhetetlen munkáját. A befizetett adományok összegét az Amway megduplázta, ezzel is segítve a kis betegek mihamarabbi felépülését.

Az országos akcióban 9 város, Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Nyíregyháza, Pécs, Szolnok, Szeged, Vác és Zalaegerszeg vett részt. A közel 5 kilométeres távot 2300-an, köztük az Amway munkatársai és üzleti vállalkozói gyalogolták le országszerte, ezzel 20 milliónál is több lépést tettek meg. A sétán befolyt adományok és az Amway támogatásából összesen 2 500 000 forint gyűlt össze a beteg gyermekek javára, melyből többek között a gyógyításukhoz szükséges új, korszerű eszközök megvásárlására nyílik lehetőség.


Az Amway kiemelt figyelmet fordít világszerte, így Magyarországon is a gyermekek támogatására. Amellett, hogy jótékonysági programjainkkal a sport, az egészséges életmód fontosságára hívjuk fel a figyelmet, szeretnénk minden lehetséges eszközzel beteg kisgyermekek gyógyulását segíteni. Az idei séta a résztvevők számát és támogatás összegét tekintve is rekordot döntött: nem kérdés, hogy jövőre is folytatni fogjuk" - mondta el Törőcsik Dalma, az Amway Hungária vállalati kapcsolatokért felelős vezetője.


A „10.000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK" akcióban részt vevő városok és támogatott intézmények, szervezetek:

1. Budapest, Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekklinika
2. Debrecen, Leukémiás Gyermekekért Alapítvány
3. Dunaújváros, Szent Pantaleon Kórház
4. Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Kérlek segíts Alapítványa
5. Pécs Dóri Ház
6. Szeged, SZTE Szent-Györgyi Albert Gyermekklinika
7. Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház
Csecsemő- és Gyermekosztálya
8. Vác, Jávorszky Ödön Kórház
9. Zalaegerszeg, Zala Megyei Szent Rafael Kórház


cimkék:
amway, séta, adomány
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás