2019.12.16. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Hajléktalanok fotóiból rendeznek kiállítást Budapesten

Az augusztus 30-án nyíló My Budapest Photo Project kiállítás más szemszögből mutatja meg nekünk a várost.

Családi Lap
2016.08.26  00:00   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A My Budapest Photo Project kiállítás különlegessége abban rejlik, hogy a fényképek készítői hajléktalan emberek, akik a kezdeményezés keretén belül lehetőséget kaptak arra, hogy eldobható fényképezőgéppel készített képeken keresztül saját szemszögükből mutassák be a várost. Egy szakmai zsűri által leválogatott 50 darab fényképből álló kiállítás 2016. augusztus 30-tól szeptember 18-ig tekinthető meg a Budapest Pontban.
A My Budapest Photo Project a Budapest Bike Maffia és a Cafe Art közös kezdeményezése, amelynek fő célja a szociális érzékenyítés, vagyis, hogy felhívja a hajléktalanság, mint szociális problémára a társadalom figyelmét. A kiállított fényképeket egy nyolc tagú zsűri válogatta ki aközül a 2000 fotó közül, amit közel 100 eldobható Fuji fényképezőgéppel készítettek az alkalmi művészek. A látogatók szavazhatnak a legjobb 12+1 fényképre, amelyekből létrejön a My Budapest Photo Project 2017-es naptárja. A naptár megvásárlásából befolyt teljes összeget a kezdeményezésben résztvevő, valamint a naptárba bekerült fotókat készítő hajléktalan emberek támogatására fordítják a szervezők.


A kiállítás a Fuji Magyarország Kft. támogatásával valósul meg, 2016. augusztus 30. és szeptember 18. között tekinthető meg a Budapest Pontban (1053 Budapest, Királyi Pál utca 18.). A kiállításra a belépés ingyenes.


A kiállításról további információ a My Budapest Photo Project Facebook oldalán található.

A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás