2020.01.25. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Ismét Múzeumok Éjszakája a Zwack Múzeumban

Évek óta részt vesz a múzeum a programon - ilyenkor a gyárudvar megtelik emberekkel és éjszakába nyúló műsorokon szórakozik a közönség.

Családi Lap
2016.06.20  19:12   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A korábbi évekhez hasonlóan idén is csatlakozott a Múzeumok Éjszakájához a Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpont, ahol ismét rendhagyó programokkal várják az érdeklődőket. Az állandó kiállítás mellett a helyszínen megtekinthető a Puskás kiállítás Magyarországon még nem látott relikviákkal, italszakértők kurzusain tanulhatnak az érdeklődők, a szórakozásról pedig a Momentán Társulat, Zséda és a Belau zenekar gondoskodik majd.
Évek óta aktív szereplője a Zwack Unicum Múzeum a Múzeumok Éjszakájának - ilyenkor a gyárudvar megtelik emberekkel és éjszakába nyúló műsorokon szórakozik a közönség. Remélhetőleg ez ebben az évben sem lesz másként, a szervezők gondoskodtak a jobbnál jobb programokról.

Természetesen ebben az évben is folyamatosan lesz múzeumi tárlatvezetés, amely keretében a vendégek megismerhetik a Zwack család és az Unicum történetét, a galérián pedig közép-Európa egyik legnagyobb minipalack gyűjteményében gyönyörködhetnek a résztvevők, valamint megtekinthetik az eredeti állapotában felújított Unicum-szíve lepárlót is. Ráadásul ezúttal egy egyedülálló időszakos kiállítás is várja a vendégeket, amely olyan Puskás Ferenc ereklyéket mutat be, melyek Magyarországon most láthatók először!


Gulyás Csaba italszakértő Unicum bitter kurzussal várja az érdeklődőket. Az Unicum mellett pedig a bor szerelmeseire is gondoltak a szervezők, hiszen őket borkóstolóra invitálják a Zwack Izabella borkereskedés borszakértőjével, Szittnyai Zalánnal és a Dobogó Pincészet borászával, Domokos Attilával. A résztvevők persze a Futball Európa-bajnokság eredményeiről sem maradnak le, hiszen mindhárom napi összecsapást közvetítik majd élőben a helyszínen!

Koncertek, előadások:
• 18.00 RögvEst- interaktív impró show- a Momentán Társulat szórakoztató előadása
a közönség ötletei alapján
• 19.30 Zséda koncert
21.00 RögvEst- interaktív impró show- a Momentán Társulat szórakoztató előadása
a közönség ötletei alapján
• 22.30 Belau chillout music koncert- zenéjükkel elkalauzolnak egzotikus tájakra


Az esemény részleteiről a múzeum Facebook oldalán olvashatnak az érdeklődők.


Kapcsolódó cikkek:
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás