2019.11.21. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Tekerd jobbra!

Kerékpározás közben gyűjthetünk kilométereket egy kórház és egy gyermekmentő szolgálat részére.

Családi Lap
2016.04.27  15:41   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

„Tekerd jobbra!" néven indít új társadalmi célú programot a Hankook Tire Magyarország Kft. Az akció keretében a jelentkezők kerékpározás közben gyűjthetnek kilométereket a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Szülészet-nőgyógyászati Összevont osztálya és a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat részére. A kezdeményezéshez a vállalat dolgozóin kívül bárki csatlakozhat, aki fontosnak tartja a két szervezet támogatását, és emellett odafigyel a saját egészségére is. A gyűjtőakció a 32. Dunaújvárosi Bringatúrán veszi kezdetét, 2016. május 14-én.
Az elmúlt évek sikeres társadalmi felelősségvállalási (CSR) programjait követően a Hankook Tire egy újabb, széles összefogásra ösztönző programot kezdeményezett, aminek középpontjában két egészségügyi szervezet támogatása áll. Az akció keretében a vállalat arra buzdítja saját kollégáit, hogy üljenek kerékpárra, tekerjenek, és kilométereket gyűjtve támogassák a meghirdetett célt. A programhoz bárki szabadon csatlakozhat, aki egyetért a közös jótékony céllal.

A Hankook új kezdeményezésének lényege, hogy májustól szeptemberig a résztvevők kilométereket gyűjthetnek munkába menet vagy akár egy hétvégi családi biciklitúra keretében. A szeptember végéig „összebringázott" kilométereket a Hankook 250 Ft/km „árfolyamon" forintra váltja és felajánlja a két egészségügyi szolgálatot végző közhasznú szervezet számára. A kilométer-gyűjtéshez maximum 200 résztvevő csatlakozhat - számukra a Hankook egy kerékpárra rögzíthető digitális kilométer-számlálót biztosít, amelyet a 32. Dunaújvárosi Bringatúrán vehetnek át a segíteni akaró bringások. A jelentkezők 2016. április 25-től folyamatosan regisztrálhatnak a pr.hungary@hankooktire.com e-mail címen.


A jelentkezők a regisztráció során dönthetik el, hogy mely szervezetnek gyűjtik a kilométereket. A programhoz bárki csatlakozhat, aki saját kerékpárjával vállalja, hogy a gyűjtés sikeressége érdekében a megadott időszakban méri a megtett kilométereket a mérőeszköz segítségével.

- Cégünknél egyre több kolléga választja a kerékpárt a munkába járáshoz az autó és a tömegközlekedés helyett. Ezt mi nagy örömmel fogadjuk, hisz a testmozgás, a szabadidőben végzett sport nem csak az egészségünkre és a közérzetünkre van jó hatással, de óvja a környezetünket is. Most lehetőségük van arra, hogy a saját egészségük megóvása mellett egy jótékony célért is tegyenek. Bízunk benne, hogy ezek a kezdeményezések hozzájárulhatnak ahhoz, hogy környezet-, és egészségtudatosabbak, szociálisan érzékenyebbek legyünk - mondta el Lee Sang Il, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.


Az akció a 32. Dunaújvárosi Bringatúrán veszi kezdetét, 2016. május 14-én. Az érdeklődök, itt már együtt bringázhatnak a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (DKKA) tagjaival, akik támogatóként csatlakoztak a programhoz.

- Örömmel csatlakoztunk a Hankook „Tekerd jobbra!" kampányához, hisz egyfelől sportolóként számunkra is elsődleges az egészségtudatos és környezetbarát közlekedési kultúra elterjesztése, másrészt nagyon fontosnak tartjuk a két kedvezményezett szervezet munkáját - egészítette ki Radulovics Bojana, a csapat szakmai vezetője.

Csökkentsd a CO2 kibocsátást! Élj egészségesebben! Támogass egy jótékony célt! Gyere, bringázz velünk!


Kapcsolódó cikkek:
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás