2020.06.02. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Lendüljön újra munkába!

Budapesten is elindítja Return to Work - Lendüljön Újra Munkába programját a Morgan Stanley. Az április 21-ei nyílt napra még lehet jelentkezni!

Családi Lap
2016.04.12  09:00   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A kezdeményezést a vállalat először 2013-ban New Yorkban indította el, majd Londonban, Mumbaiban és Hong Kongban is sikerrel vezették be. A program célja, hogy segítséget nyújtson azok számára, akik legalább két év kihagyás után szeretnének visszatérni hivatásukhoz.
A 12 hetes - fizetéssel járó - program ideje alatt a résztvevők a Morgan Stanley budapesti irodájának különböző divízióiban dolgozva egészíthetik ki, fejleszthetik tovább szakmai tudásukat, mélyíthetik a tapasztalataikat, miközben rendszeresen találkozhatnak felsővezetőkkel, valamint mentorok segítik őket a visszailleszkedésben. A program olyan tevékenységeket, támogatási struktúrát tartalmaz, mely segíti a résztvevők munkába való visszatérését, miközben módot biztosít a vállalaton belüli kapcsolatépítésre, a rendelkezésükre álló lehetőségek megismerésére.


„A világszerte elért sikereket követően örömmel indítjuk el a Return to Work - Lendüljön Újra Munkába programot Budapesten. A karrier megszakításának számos oka lehet, és a Morgan Stanley tisztában van azzal, hogy egy hosszabb kihagyás után nem könnyű visszatérni a munkába. Programunk elsődleges célja éppen ezért az, hogy alapot biztosítson, kezet nyújtson azoknak a megfelelő képzettséggel és ambíciókkal rendelkező embereknek, akik vújra dolgozni szeretnének" - mondta Fogarasi Norbert, a Morgan Stanley magyarországi irodájának vezetője.

A program április 21-én, Budapesten megrendezésre kerülő Nyílt Napjára az érdeklődők a Morgan Stanley honlapján jelentkezhetnek: http://www.morganstanley.com/returntowork

cimkék:
munka, program
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás