2019.08.18. ,
facebookrss


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Nagy Tavaszi Kirajzás a Dunán

Április 17-én ingyen hajózhatunk a Dunán!

Családi Lap
2016.04.04  14:00   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Aki ezen a napon rápillant a Dunára, ne rémüljön meg, ugyanis nem a nagy spanyol armada kel életre, hanem a dunai hajósokat összefogó szövetség, a Magyar Hajózási Országos Szövetség kínál páratlan programlehetőséget.
Ezen a 2016-os szezonnyitó napon, a Nagy Tavaszi Kirajzás hajós rendezvény keretében az összes budapesti menetrendszerinti, rendezvény- és programhajós cég a rendelkezésre álló hajóival másfél órás felvonulást tart a budapesti belvárosi Duna-szakaszon. Nem nehéz elképzelni, hogy micsoda látványt fog nyújtani a színes hajóflotta. S hogy ne a partról kelljen vágyakozó tekintettel nézni a közel 25 hajó után, érdemes regisztrálni a http://www.hajosunnep.hu/ oldalon keresztül. A programon való részvétel a hazai vendégek számára ingyenes.


Minden résztvevő társaság a saját kikötőjében várja az utasokat, beszállás: 10.30 - 11.00 óra között. Az indulás 11.00. órakor lesz.
És már nem is folyik le olyan sok víz a Dunán, s ott fognak büszkén feszíteni felszínén a nagy öregek, akiken talán még nagyszüleink is utaztak, s az ifjoncok, akik csak a közelmúltban kezdték pályafutásukat, hogy hirdessék a Dunai hajózás történelmi töretlenségét.

cimkék:
hajó, duna, szabadidő
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás