2020.01.27. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Repülj velem!

Az Emirates új játékcsomagokkal várja a legkisebb utasokat.

Családi Lap
2016.03.09  11:55   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A „Fly with Me Animals" figurák a legkisebbeknek, míg a „Fly with Me Lonely Planet" készletek a 6-12 éves korú gyerekeknek segítenek megismerni a világ különböző tájait és azok élővilágát.
Játékok 8 éves korig

Az új kollekció a népszerű Fly with Me Monsters csomagokat váltotta az Emirates járatain. A Fly with Me Animals figurái különböző térségeket képviselnek: Lewis, az afrikai oroszlán, Peek U, a kínai panda, Enrico, a Latin-Amerikából származó majom és Leila, a közel-keleti teve már elérhetőek a fedélzeten, az Emirates pedig minden hatodik hónapban további 4 állatfigurával bővíti majd a kínálatot.


A figurák három különböző kivitelben érhetőek el. A Travel Buddy figurák egy műanyag kampónak köszönhetően bárhová felszerelhetők - az autóban, a babakocsira vagy akár a kiságyra is. A Carry Buddy figurák puha takaróként is használhatóak, a Magnetic Sketcher pedig egy mágneses rajzolótábla.

Az új figurák mellett egy fedélzeti újsággal is bővült a kínálat: a Fly With Me magazin kifejezetten az Emirates legkisebb utasai számára jelenik meg, és az állatfigurákat mutatja be.


Kreatív csomagok 12 éves korig

Az Emirates a Lonely Planet együttműködésével a 6-12 éves korú gyerekeknek utazási kiegészítőket tartalmazó csomagokat is tervezett. A gyerekek kihajtogatható világtérképet, útinaplót, kulacsot, különböző tájékoztató kártyákat és számos, kizárólag az Emirates-nél elérhető, oktató könyvecskét találnak a készletben. A csomagok négy kivitelben érhetőek el: két különböző dizájnú retró hátizsákban, vagy szintén két különböző, modern táskában.


Fedélzeti szolgáltatások a legkisebbeknek

Az Emirates a 2 és 12 éves kor közötti gyerekeknek speciális menüket kínál, amiket az Emirates légiutas-kísérőivel és pilótáival díszített tálcákon szolgálnak fel.

Az Emirates-szel utazó gyerekek továbbá a légitársaság díjnyertes, ice fedélzeti szórakoztatórendszerében több mint 25 gyerekcsatorna és 40 klasszikus Disney rajzfilm között válogathatnak. A kiválasztott filmet külön a számukra kialakított, kisebb méretű, színes fülhallgatókkal hallgathatják.

Az Emirates már a reptéren is igyekszik kényelmesebbé tenni az utazást a családosan utazóknak: Dubajban külön családi beléptetési pontot, illetve az útvonal hálózat összes repülőterén elsőbbségi beszállást biztosít számukra.


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás