2019.12.14. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Szódavíz: ajándék a családnak és a természetnek

Egy színes szódagép akár a konyha egyik ékköve is lehet.

Családi Lap
2015.12.18  15:31   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A szódakészítésnek nagy hagyománya van hazánkban. A szódavíz valódi Hungarikum, amely ma már a „garantáltan hagyományos és különleges élelmiszer" névjegyet viseli. A magyar konyhákból többek között ezért sem nem hiányozhat egy stílusos szódakészülék, a régi szódaszifonokat azonban mára felváltották a jóval modernebb és automatább szódagépek.
„Egy modern szódagép ideális ajándék lehet a családnak. Otthoni szódakészítéssel könnyen, kényelmesen, helytakarékosan, környezetkímélő módon állítható elő szénsavas víz, víz alapú üdítőital, az ásványvizes palackok cipelése nélkül - mondja Rutai Gergely, a SodaStream magyarországi szakértője. - A legegészségesebb és legideálisabb ital a tiszta víz. Magyarország abban a szerencsés helyzetben van, hogy a csapvíz minősége a legtöbb helyen a skandináv országok ivóvizének minőségével vetekszik. Emellett a legellenőrzöttebb élelmiszer, hiszen folyamatosan vizsgálják a minőségét. Így aki szódagépet vásárol karácsonyra, az nagy valószínűséggel nem lő mellé az ajándékkal."


Ideális ajándék a családnak, magunknak és a természetnek, ha SodaStream készüléket vásárolunk. A családot többek között megkímélhetjük a felesleges ásványvizes palackok cipelésétől, a patroncsere programban pedig a blokkal akár 1 millió forintot is nyerhetünk, továbbá védjük a környezetet a PET palackok, üdítős flakonok szennyezésétől. Ráadásként csak most a limitált kiadású SodaStream JET pasztellszínekben pompázó készülékei közül is válogathatunk.
A SodaStream JET az egyik legkedveltebb SodaStream készülék a világon, mely eddig ezüst-fekete és ezüst bordó színekben volt elérhető a piacon. Mivel egyre nagyobb divatja van a színes konyhai készülékeknek, azon belül különösen népszerűek a pasztell árnyalatok, így december elején limitált kiadásban a magyar piacon is megjelentette pasztell JET kollekcióját a gyártó. A kollekció ITT érhető el.

A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás