2020.01.25. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Az ünnep hangjai

Mahó Andrea karácsonyi jótékonysági koncertje december 20-án.

Családi Lap
2015.12.08  09:00   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A legszebb ünnepi klasszikusok és a karácsony legvidámabb dalai, a Csendes Éj, az Ave Maria, a Fehér karácsony társaságában számos más sláger is elhangzik majd az este folyamán.
Mahó Andrea itt mutatja majd be új gyönyörű karácsonyi dalát is, amelynek zenéjét Derzsi György szerezte, szövegét pedig Valla Attila írta. Az élő premieren a művésznő egy kórus közreműködésével teremt majd varázslatos hangulatot a Pesti Magyar Színházban.
Az est fényét tovább emeli, hogy Mahó Andrea jótékonysági koncertjén a művész olyan barátai és kollégái is színpadra lépnek majd, mint Koós Réka, Csengeri Attila, Miller Zoltán, Sasvári Sándor és Pankotay Péter. A koncerten fellép az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola gyermekkórusa, Tamási Kinga Johanna vezetésével. A zenei alapot Erős Csaba zenei vezető és zenész kollégák biztosítják. Rendező:Váradi Eszter Sára.

A zene igazi ünnep, behatol a lélekbe, és szeretetet, örömteli érzést áraszt. A koncert hangulatát és a műfajok közötti átjárást a hagyományos komolyzene és a könnyedebb stílusú dalok teszik lehetővé. Az est művészei különleges kapcsolatot teremtenek ég és föld között, hamisíthatatlan jó életérzést biztosítva a közönségnek. Az este további különlegessége, hogy teljes egészében az ünnep hangulatát tükrözi nem csak hangzásban, de látványvilágában is.

A színésznőről köztudott, hogy nagyon szereti a gyermekeket és rendszeresen jótékonykodik. A karácsonyi jótékonysági koncert bevételből a Korszerű szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítvány részesül, amely a budapesti I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinika Neonatális Intenzív centrumát támogatja. Az alapítvány elnöke Dr. Rigó János egyetemi tanár, aki egyben a klinika igazgatója.

Életre szóló élménnyel várjuk advent harmadik vasárnapján a Pesti Magyar Színházban, ne hagyja ki!

A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás