2019.12.13. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


KÖNYVET ADUNK AJÁNDÉKBA!

Egyéves Családi Lap előfizetése mellé most ajándékba adjuk önnek Jodi Picoult Csodalány című bestsellerét!

Családi Lap
2015.11.03  13:39   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Most igazán megéri előfizetni a magazinra, hiszen mellé elküldjük önnek az amerikai írónő izgalmas regényét.*
A Családi Lap egy olyan, régi hagyományokkal rendelkező magazin, amely mindig képes megújulni. Szinte minden magyar családban ismerik, hiszen nagyszüleink, szüleink is előszeretettel forgatták, olvasták, és ma is sokak kedvence. Az előfizetés remek ajándék a közelgő karácsonyra: nővérnek, édesanyának, nagymamának - biztosan mindenki talál benne érdekes olvasnivalót. Az ajándék könyvvel pedig kihagyhatatalan ajánlat!

Ízelítő a tartalomból:
  • egészséggel, táplálkozással kapcsolatos írások
  • érdekes civil és ismert emberek portréi
  • társadalmilag értékes kezdeményezések bemutatása
  • hasznos, közérdekű információk
  • receptek
  • rejtvények nyereményjátékokkal
  • szépség, divat, utazás


Jodie Picoult: Csodalány

Mariah White életében másodszor kapja rajta férjét egy másik nővel, lányuk, a hétéves Faith pedig életének minden fájdalmas másodpercében vele van. A gyors válást követően Mariah depresszióval küzd, Faith azonban új barátra lel. Egy képzeletbeli barátra, aki lehet, hogy mégsem annyira képzeletbeli...
Faith folyamatosan beszélget az ,,őrzőjével", s hamarosan a Bibliából kezd idézni - a könyvből, amelyet sem ő, sem egyetlen rokona nem olvasott. Mariah pánikba esik, pszichiáterek hada vizsgálja a kislányt, de nem találnak nála semmit. Egy nap aztán Faith kezén stigmák jelennek meg, és csodás gyógyulások követik az útját. Mariah-nak szembe kell néznie a ténnyel, hogy Faith - a kislány, aki sosem kapott vallásos neveltetést - talán tényleg Istennel beszélget. Ahogy lenni szokott, Faith csodálatos gyógyító ereje nem marad titokban. A hívők és a médiacápák hordái ostromolják a házat, és ha ez nem lenne elég, a kislány apja, Colin gyermekelhelyezési pert indít volt felesége ellen. A Csodalány újra a legfontosabb kérdéseket feszegeti. Hol a határ csoda és valóság között? Összeegyeztethető-e az orvosi hivatás és a vallás? Lehet-e, kell-e választani az anyaság és az élet között?

A CSALÁDI LAP egyéves előfizetése esetén 1680 forintot megtakaríthat, így a magazin önnek havonta csak 350 forint. 12 lapszám 5880 forint helyett CSAK 4200 FORINT!

ELŐFIZETHETŐ:
Interneten: www.mediacity.hu/elofizetes
Telefonon: +36-40-201-055
E-mailben: elofizetes@mediacity.hu
Postai úton vagy személyesen: MediaCity Kft., 1053 Bp., Kecskeméti u. 5.

* AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA:
2015. november 5-30-ig. Az ajándék könyv az akció időtartama alatt az első 100 - egy összegben - befizetett megrendelésre vonatkozik. A könyvet postán küldjük.

Adatvédelmi tájékoztatónkat és az Elôfizetési Szerzôdési Feltételeket megtekintheti a www.mediacity.hu/aszf weboldalunkon.

 

 


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás