2020.05.29. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Forgószárnyalás

A vasnak a levegőben a helye.

Családi Lap
2015.09.21  12:39   frissítve: 2015.09.21 12:57
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Nem vagyunk egyformák. Miért is lennénk? Talán sokszor még hasonlóak sem. Ízlésben, gondolkodásban, érdeklődési körünket tekintve. A szeptemberi ajánlónkba mégis, a végén úgy tűnik, hasonló történetek kerültek. Kislányok, nők, anyák - akik a boldogságot keresték. A szerelmet vagy a szeretetet. Mások a szépséget kutatták. Mindenki keres valamit, és ha igazán figyelmesek vagyunk, ott lesz a szemünk előtt, egy életútban, egy könyv lapjain vagy a egy helikopter szinte hallható berregésében. Isten hozott szeptember! Köztünk jár már az ősz. Jó lesz olvasni, moziba menni, kicsit otthon maradni.
Dévény Veronika: Forgószárnyalás

Ritka, hogy egy nő ennyire vonzódjon a katonai témákhoz. Az is ritka, hogy fotósként épp a helikopterekért rajongjon. Pedig ez az album csak erről árulkodik, azt meséli el képekben - nem is akármilyenekben! - hogy milyen szép lehet egy gép, a rotorja, az árnyéka. Mire képes. Mire képes vele az ember. Dévény Veronika fotóit nézegetve kedvet kaphat bárki, hogy a levegőbe emelkedjen, vagy amikor a feje felett elszáll egy égi szitakötő, integessen neki. Csodálatos fények, különleges téma, több ezer felvételből a legjobbak. Érzelmek, perspektíva, érzékenység. Csak ajánlani tudom, nem csak fiúknak, sőt!

Zrínyi Kiadó


Veronika munka közben...

 

JÁTÉK!

Válaszoljon helyesen az alábbi kérdésekre, és nyerje meg Dévény Veronika albumát! Két könyvet sorsolunk. A válaszokat a pf@csaladilap.hu címre várjuk 2015. szeptember 27. éjfélig. A levél tárgya: Forgószárnyalás legyen. Kérjük, adja meg nevét és postacímét.


1. Ki szerepel a Családi Lap szeptemberi címlapján?

2. Ki mondta? "Ha egyszer megízlelted a repülést, azon túl mindig az égre emelt szemmel jársz majd a földön."

 

 

 

 

 


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás