2019.08.18. ,
facebookrss


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Újra indul a nagy lángos verseny!

3+1 nyertes, több esély, fokozott izgalom az idei Vénusz Lángos Voks megmérettetésen.

Családi Lap
2015.06.04  16:00   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Indul a nyár, ezzel együtt pedig a megújult Vénusz Lángos Voks! A Vénusz idén nyáron immár negyedik alkalommal hirdeti meg az országos lángos versenyt, ahol a legjobb lángosozók mérhetik össze erejüket és szállhatnak ringbe a lángos-rajongók kegyeiért. A verseny idén ráadásul még izgalmasabbnak ígérkezik, hiszen ezúttal a képzeletbeli dobogó mindhárom fokára felállhat egy-egy nyertes. Ezen felül az eddig megszokott módon, a balatoni régióból egy nevező különdíjban részesül.
Nagyon eseménydús nyárnak nézünk elébe, amelyet a megújult Vénusz Lángos Voks verseny még tovább színesít. Az idei Vénusz Lángos Voks különösen izgalmasnak ígérkezik, hiszen most nem csupán az első, hanem a második és a harmadik legtöbb szavazatot összegyűjtő lángosozó is díjazásban részesül. Az aranyérmes lángosozó a „Vénusz kedvenc lángosozója 2015" megtisztelő címen kívül 500 liter minőségi Vénusz napraforgóolaj jutalomban részesül, míg a második helyezettnek a kitüntetés mellett 300 liter, a harmadik helyezettnek pedig 200 liter napraforgó-étolaj nyeremény a jutalma.

Az eddigiekhez hasonlóan a balatoni régióról sem feledkezik meg a Vénusz, hiszen a különdíjas ismét a magyarok kedvenc üdülőhelyéről kerül ki. A „"Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2015" cím leendő birtokosa szintén 500 liter napraforgó étolaj díjazásban részesül, hogy abban süthesse aranybarnára a finomabbnál finomabb lángosokat.

Az eddigiekhez hasonlóan nem csupán lángosozóként éri meg részt venni, hanem szavazni is, hiszen a voksolók között a Vénusz öt darab Lamart 320VEC edényt sorsol ki, mely ideális bő olajban sült ételek elkészítéséhez.  

A verseny 2015. május 18. és augusztus 17. között a Vénusz Lángos Voks alkalmazáson keresztül érhető el, amelyen bárki nevezhet lángosozót, szavazhat kedvenc helyére, valamint értékelheti azt. Az alkalmazás ráadásul nem csupán szavazásra használható, hanem igazi lángos-térképként is funkcionál, hiszen könnyedén utána nézhetünk annak is, hogy merre induljunk, ha egy finom lángost szeretnénk elfogyasztani akárhol is legyünk az országban.

A Vénusz Lángos Voks versenyidőtartama:
2015. május 18. 12:00 - 2015. aug. 17. 23:59A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás