2019.08.18. ,
facebookrss


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


FUSS, TEKERJ és NYERJ egymillió forintot!

Nem kell megnyerned, sőt, dobogós helyezést sem kell elérned, CSAK nevezned kell a Fighters' Run és Fighters' Bike terepfutó- és kerékpáros eseményre.

Családi Lap
2015.04.21  10:18   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Ez az első olyan amatőr futóverseny Magyarországon, melyen nem kell a legjobbnak lenned, nem kell dobogós helyezést sem elérned, mindössze nevezned kell a versenyre, hogy megnyerhesd magadnak, csapatodnak, egyesületednek vagy akár klubodnak, osztályodnak az egymillió forintot!
Mindegy, hogy futva vagy tekerve teszed meg a rövid-, közép- vagy a leghosszabb távot, a lényeg, hogy nevezz, vegyél részt a versenyen és érezd jól magad.

A nyertes kihirdetésére az esemény napján, a helyszínen kerül sor közjegyző jelenlétében. Az 1.000.000 forintot a nyertes természetesen szabadon felhasználhatja.

Ha a jelentkezésnél a megjegyzésrovatba beírod, hogy MEDIACITY-FIGHTERS' RUN vagy MEDIACITY-FIGHTERS' BIKE, akkor a nevezési díjból 15% kedvezményt kapsz!

A nyereményjátékra csak akkor kerül sor, amennyiben min. 1500 nevező összegyűlik a 2015. május 9-én, Csillebércen megrendezésre kerülő versenyen.

A szervezők várnak minden megmérettetni vágyót a helyszínen!

További információ és nevezés: www.fightersrun.com & www.fightersbike.com


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás