2020.01.27. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Kényeztető bőrfiatalító kezelés otthon

Nem kell többé elmenni a kozmetikusig a feszes arcbőrért!

2015.02.27  16:32   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Hiszen mostantól bárki számára elérhető a NewaTM 3DEEP®, a professzionális rádiófrekvenciás technológiával működő otthoni bőrfiatalító készülék. A tenyérnyi készülék az eddig csak orvos-esztétikai központokban alkalmazott, legmodernebb 3DEEP® bőrmegújító rendszer kényelmes otthoni használatát teszi lehetővé.
Kényelmes, kellemes, hatékony és tartós - szalon színvonalú szolgáltatás otthon!

Ha nem csak alkalmi felfrissülésre, hanem tartósan fiatalos bőrre vágyunk, kúraszerűen kell kezeltetnünk arcbőrünket. A rendszeres kozmetikai látogatások viszont pénztárcánk és szabadidőnk számára is igen megterhelők lehetnek. A NewaTM 3DEEP® otthoni ránctalanító, bőrmegújító készülék látványosan ránctalanít és eredménye hosszú ideig tart. Így nem kell kimozdulnunk otthonról, és akár késő este is végezhetjük a teljesen fájdalommentes kezeléseket; a készülék használata kellemes, meleg, lágyan masszírozó érzést kelt bőrünkön.

Kíméletes módszer, mely mélyen a bőrben segít: kollagén-termelés indul!

A NewaTM 3DEEP® szike, injekció és hatóanyagok nélkül fejti ki hatását: nem hidratálással vagy idegen anyagok bevitelével dolgozik a szépítő gép, hanem a bőrünket ösztönzi arra, hogy saját kollagént termeljen, így tartós eredményeket érünk el vele. A készülék a ráncok kialakulásának legfőbb oka - a bőr kollagéntermelésének csökkenése, valamint a meglévő kollagénrostok megnyúlása - ellen harcol. Már egyetlen kezelés észrevehetően fiatalosabbá teszi az arcot, így fontosabb események, találkozók előtt „expressz" bőrfeszesítésre is bevethetjük.

Instant eredmények, hosszú távú fiatalság

A 3DEEP® hexapoláris rádiófrekvenciás hőenergia a meglévő kollagénrostokat rögtön összehúzza, így már az első kezelés is látványosan rugalmasabbá, feszesebbé teszi a bőrt. Kúraszerű, 20 kezelésből álló, területenként napi 4 perces alkalmazása új kollagén termelésére ösztönzi a bőrsejteket, ezáltal beindítja a bőr újraépülésének természetes folyamatát. Miután megnő a kollagénrostok száma, a bőr visszanyeri tartását, sokkal feszesebb lesz. A bőrfiatalodás - vagyis a fokozott kollagéntermelődés - 3-6 hónapon keresztül, a kúra befejeztével is tovább folytatódik, így a ráncok jelentősen és tartósan csökkennek.

A módszer hatékonyságára világszerte, így az USA-ban, Izraelben, az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Németországban, Franciaországban is szakértők tucatjai esküsznek.

„A 3DEEP® technológia kifinomult rádiófrekvenciás energiát használ a szövetekben. A többszörös RF forrásból származó vonzó és taszító erők együttes használata az energiát az irha mély szöveteibe juttatja a felszín minimális felmelegítése mellett. A klinikai tapasztalatom alapján a készülék következetesen éri el a bőrfeszesítő hatást, különösen az alsó arc és nyak területén, 100%-os ügyfél-elégedettséggel" - nyilatkozta a téma kapcsán Daniel Cassuto, a milánói Catania Egyetem professzora, plasztikai és esztétikai sebész.

forrás: Vitaminsziget.com

A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás