2019.12.10. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Kembe Sorel apaként még fontosabbnak tartja a jótékonyságot

A televízió képernyőjén futó napi sorozat ismert szereplője egy jótékonysági akció részeként szerepet vállalt egy adventi naptár elkészítésében.

2014.12.17  15:03   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Kembe Sorel, a népszerű színész és műsorvezető idén sem feledkezett meg a nehéz sorsú gyermekekről, így kilátogatott a 10. jubileumi MikulásGyár központjába, ahová nemcsak ajándékokkal érkezett, hanem részt vett egy különleges jótékonysági akcióban is.
A gyermekeknek játékokat adományozott, majd megvásárolta a „Mákos Gubás és Czutor Borsók" című lemezt, amely kapcsán részt vett egy fotózáson is.

Az itt készült kép ugyanis egy különleges - a legnépszerűbb közösségi portálon naponta frissülő - Adventi Naptár része lesz, melynek célja, hogy minél többen kövessék az abban szereplő ismert emberek példáját és megvásárolják az albumot. A készítők a teljes bevételt a Mikulásgyár számára ajánlják fel.

„Az ismertség egyben felelősséget is jelent. Hiszem, hogy ha jó példával járunk elől, akkor mások is követni fogják azt és segítő kezet nyújtanak nehezebb sorsú társaiknak." - mondta a MikulásGyári adományozás kapcsán Kembe Sorel.

Éppen ezért nem is volt kérdés, hogy Sorel is csatlakozik a Gubás Gabi színművésznő és Czutor Zoltán zeneszerző, szövegíró, előadó által kiadott, gyermekeknek szóló dalgyűjteményhez kapcsolódó jótékonysági kezdeményezés népszerűsítéséhez.

„Mindig is erős volt bennem a segíteni akarás, de amióta szülő vagyok, még mélyebben megérint, ha egy nehéz sorsú gyermeket látok. Úgy gondolom, ilyenkor nem szabad becsuknunk a szemünket, fontos, hogy aktívan is kivegyük a részünket a rászorulók támogatásából." - tette hozzá a népszerű színész, műsorvezető.

„Az ünnepi időszak jó alkalom arra is, hogy felhívjuk a figyelmet a segítségnyújtás fontosságára. Jó lenne, ha minden gyermek számára gondtalanul telnének az ünnepek, s persze utána a hétköznapok is. Együtt sokat tehetünk ezért!"-buzdított támogatásra Kembe Sorel.


Támogassa Ön is vásárlásával a Mikulásgyárat, hogy idén is minél több gyermeknek legyen boldog Karácsonya!


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás