2019.12.06. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Karácsonyi adománygyűjtés a Vörösmarty téren

A Magyar Református Szeretetszolgálat december 18-24. között a Vörösmary téren kihelyezett faházába várja a rászorulóknak szánt adományokat.

2014.12.17  14:58   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Az idén karácsonykor is izgalmas forgataggá alakul a budapesti Vörösmarty tér.Kézművesek, friss kürtős kalács, forralt bor, a színpadon zene és rengeteg érdeklődő tölti meg az év utolsó két hetében a belvárosi teret. A karácsony közeledtével azonban a jótékonykodásra, a másokon való segítségre is lesz lehetősége az ide látogatóknak. Tartós élelmiszert, a gyermekeknek játékcsomagot szeretnénk a karácsonyfák alá tenni. Segítsenek Önök is!

A Magyar Református Szeretetszolgálat az idén adventkor adománygyűjtésének fókuszába az ünnepeket nélkülözésben, éhesen töltő gyermeket állította. Sok tízezer magyar gyermek tölti ugyanis éhesen a karácsonyt, ezen igyekszik enyhíteni a segélyszervezet azzal, hogy a téli szünet minden egyes napján a legnehezebb sorsú gyerekeknek házhoz szállít napi háromszori ételadagot. A szükség azonban sajnos nemcsak a meleg ételre vonatkozik, hanem sok ezer családban a tartós élelmiszerek beszerzése is súlyos gondot jelent. Éppen ezért szervezte az MRSZ a karácsonyi időszak legforgalmasabb helyszíneire, többek között a Vörösmarty téri karácsonyi vásárra az adománygyűjtéseit, ahová tartós élelmiszert, sőt a gyerekeknek ajándékkal teli "cipősdobozokat" is hálával és köszönettel várjuk!

December 18-24. 10:00-20:00 óra között várjuk az adományokat!
Budapest, Vörösmarty tér


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás