2019.12.06. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Szeptemberben nyitja kapuit az Élet Akadémia

A fiatalok sikeres pályaválasztását segítő, egyedülállóan komplex program indul Budapesten szeptemberben.

Családi Lap
2014.09.05  12:57   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A hat hétvégén tartó képzés célja, hogy a 15-25 éves fiatalok az önismereti, kommunikációs, munkavállalási, pénzügyi és egészség/életmód interaktív tréningek során a számukra megfelelő szakma/iskola kiválasztásához hozzáértő, személyre szóló támogatást kapjanak.
Az Élet Akadémia igazi újító, hiánypótló kezdeményezés. Jelenleg ugyanis semmilyen intézményesített rendszer nem létezik, ahol a fiatalok pályaválasztási kétségeivel, problémáival, megoldáshoz segítésével komplex módon, egységes szemléletben, személyreszabottan foglalkoznának. A kis létszámnak (15 fő) köszönhetően valóban a gyerekek egyéni igényeivel törődnek.

Deák Andrea nemzetközileg ismert fejvadász, a GreenSearch vezetője szerint a személyzeti tanácsadásban eltöltött több mint 15 év tapasztalata azt mutatja, hogy sokan évek múltán sem azzal foglalkoznak, amihez igazán értenek, és amit szeretnének. Kis túlzással állítható, hogy 10 emberből 8 nem a helyén van. Pedig, a gazdaság akkor teljesít jobban, ha a munkaerő boldog, a dogozó szereti a munkáját, s szívesen talál ki, alkot új megoldásokat szakmájában - állítja Deák Andrea, a projekt megálmodója.


Az Akadémia trénereit nyolcszáz jelentkező közül válogatták, mindannyian szakmájuk kiválóságai. Valamennyien mélyen elkötelezettek a fiatalok útkeresésének segítésében. A tréning törzsét képező önismereti, kommunikációs, pénzügyi, munkavállalási és életmód-tanácsadásról szóló blokkok szervesen kapcsolódnak egymáshoz. Alapvetően interaktív, játékos, életszerű helyzetek kezelését, csoportos munkát takarnak

Túl vannak a bemutató tréningnapon, ami osztatlan sikert aratott a fiatalok körében. Az Élet Akadémia iránti érdeklődést, igényt jelzi, hogy facebook oldalukon már több tízezer látogató járt, hetente több százan lájkolják az oldalt.

A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás