2019.08.18. ,
facebookrss


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Süss tortát cukor nélkül és nyerj!

A Magyarország Cukormentes Tortája háziversenyre augusztus 15-ig várja a recepteket az Egy Csepp Figyelem Alapítvány.

Családi Lap
2014.08.04  13:45   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Lehetsz háziasszony, gasztroblogger, vagy akár cukrász (de nem ipartestületi tag), a verseny akkor is Téged vár!
A kihívás ugyanaz, mint az ipartestületi cukrász mestereknek szóló versenyen: fehér liszt és hozzáadott cukor nélkül, kalória- és szénhidrátszegény torta elkészítése, mely egy cukorbeteg étrendbe is nyugodtan beilleszthető.

A verseny nevezési határideje: 2014.08.15.

A beküldött receptek és fotók alapján a zsűri kiválaszt 10 tortát, melyeket a szeptemberi döntőben érzékszervi vizsgálatnak is alávet, majd kihirdeti a Magyarország Cukormentes Tortája háziverseny győztesét. A verseny zsűritagjai: Mautner Zsófia gasztroblogger, a Chili & Vanília szerzője (zsűrielnök), Kovács Ildikó, dietetikus, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének tagja és Mihályi László mestercukrász, a váci Desszert Szalon vezetője.

Az ajánlott alapanyagok listája és a verseny részletes leírása az alapítvány honlapján érhető el: http://www.egycseppfigyelem.hu/programjaink/magyarorszag_cukormentes_tortaja/haziverseny(A képen a tavalyi győztes torták.)

A háziverseny fődíja egy Kenwood Major Premier minőségi robotgép, a Kenwood felajánlása.
A legkreatívabb recept tulajdonosa a főtámogató 77 Elektronika Kft. különdíját kapja, míg a harmadik helyezett tortakészítőjét az Internetpatika.hu jóvoltából ajándékcsomaggal díjazza a zsűri.

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány Magyarország egyik legjelentősebb, a cukorbetegség terjedése ellen küzdő, nonprofit szervezete.


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás