2019.09.22. ,
facebookrss


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Nincs kegyelem a porcicáknak!

A jól ismert porcicáktól mindannyian szeretnénk minél gyorsabban és tartósabban megszabadulni.

2013.09.30  16:02   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A cicák sok örömet okozhatnak otthonunkban, hacsak nem porból vannak. A jól ismert porcicáktól azonban mindannyian szeretnénk minél gyorsabban és tartósabban megszabadulni.
A porcicák titkát a kutatók már megfejtették. Nem is gondolnánk, hogy mennyi szennyeződés száll körülöttünk a levegőben! Valójában a lakásban található kosz javát nem is a cipőnkkel, ruházatunkkal hordjuk be, sokkal inkább egyszerűen csak beszáll a levegővel. Ez a szálló kosz azonban nem csak porból, a talajt képző földből, homokból áll össze, hanem nagy részben tartalmaz elhalt hámsejteket, sőt, a légszennyezésből származó parányi, akár mérgező részecskéket, például ólmot vagy arzént is. Ezek a cseppet sem barátságos anyagok felszippantva a tüdőnk mélyére juthatnak, könnyen megtapadhatnak a kisgyermekek kezén, akik aztán lenyelik azokat, és ezek az anyagok állnak össze a jól ismert porcicákká is. Ezért is kell kiemelt figyelmet fordítani a hatékony porszívózásra" - mondta Tóth Tamás meteorológus.

A Samsung három új porszívómodellel kínál segítséget a porcicák elleni küzdelemben: a VC21F50HUDU porszívó speciális természetes sörtével ellátott keféje és a nagy szívóerő a makacs állatszőrtől is segít megszabadítani szőnyegeinket, bútorainkat; a VC21F60WNAR porszívó hatalmas szívóteljesítményével tűnik ki más modellek közül; a VC20F70HNBN legnagyobb előnye pedig a könnyed mozgathatóság. Mindhárom újdonság HEPA 13 szűrővel érkezik, amely 99,95 százalékban kiszűri a készülékből kiáramló levegőből az allergéneket és a poratkákat.

VC21F50HUDU: az állatszőr legnagyobb ellensége

Az égkék színben elérhető, porzsák nélküli VC21F50HUDU porszívó az alap szívófej mellett speciális állatszőr kefével, valamint a nehezen elérhető helyek megtisztítására is alkalmas mini turbó kefével is fel van szerelve. A készüléket 3 az 1-ben tisztítófejjel látták el, így réstisztításra, porolásra és kárpittisztításra is kiválóan alkalmas.

 

 

VC21F60WNAR: extrém szívóerő

530 wattos nagy szívóerejével a VC21F60WNAR-as porzsákos porszívó kiváló takarítási eredményt ér el. Hatalmas szívóerejének köszönhetően még a család egészségére káros legapróbb szennyeződéseket is megbízhatóan felszedi, a takarítás így gyors és hatékony. A készülék ráadásul bútor védelemmel van ellátva, így nem okoz kárt a lakásban.

 

 

VC20F70HNBN: dinamikus, könnyed irányíthatóság

A VC20F70HNBN modellel a Samsung mérnökei egy kivételesen stabil portartályos porszívót alkották meg. A Motion Sync Design révén ugyanis a porszívó teste a kerekektől függetlenül forog, s ezzel gyorsabb, pontosabb és stabilabb mozgást tesz lehetővé egy hirtelen fordulás során is. A nagyméretű üreges gumikerekek könnyedén és egyenletesen forognak akár szőnyegen, akár szalagparkettán vagy parkettán használják a készüléket. A Magyarországon kapható modell porérzékelő szenzorral van felszerelve, amely azonnal jelzi, ha koszos felületet talált. Ennek köszönhetően segít a szabadszemmel nem látható piszok eltávolításában is.

Elérhetőség és árak
Mindhárom újdonság 2013 októberétől kapható hazánkban, akár az alábbi ajánlott bruttó fogyasztói árakon:
• VC21F50HUDU: 64 990 Ft
• VC21F60WNAR: 49 990 Ft
• VC20F70HNBN: 99 990 Ft


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás