2019.08.18. ,
facebookrss


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Tavaszi színvarázslat

Általában megremeg az ecset a kézben, és mégoly erős elhatározás ellenére is visszavonulót fújunk az erőteljes színek használatában.

Családi Lap
2010.04.01  12:05   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Általában megremeg az ecset a kézben, és mégoly erős elhatározás ellenére is visszavonulót fújunk az erőteljes színek használatában. Pedig, ahogy a képeken is látszik, nem kéne!
Sokszor hangoztatott frázis, hogy egy jó frizura és némi smink csodákra képes. Vállalkozó kedvű olvasónk segítségével bebizonyítottuk, hogy tényleg igaz. Hajalakítás Pál Mariann 40 éves tanárnő. Több kudarcba fulladt hajvágás után most épp növeszti, így a hosszából nem is engedett vágni mesterfodrászunknak, Winter Lindának.

A hajszínváltoztatást szintén nem szerette volna Mariann, mivel elégedett eredeti árnyalatával, és míg nem őszül, nem szeretne még festéssel is vesződni ? mondta. Így maradt a fazonigazítás és a korábbi vágások után keletkezett szintkülönbségek és lyukak helyrehozása.


Mit mond az alany?

Nagyon izgultam, milyen lesz az átalakítás, ugyanakkor nagyon vártam, hiszen itt olyan dolgokat is kipróbáltunk, amikhez alapvetően bátortalan az ember. Most már látom, hogy bánhatok bátrabban a színekkel, illetve a hajam szárításához is nagyon jó tanácsokat kaptam. A férjem és a fiam egy új Mariannt kaptak ma. Ha unja már régi frizuráját, ám tanácstalan az újdonságokkal kapcsolatban, jelentkezzen és átalakítjuk!

Új rovatunkban hónapról hónapra felfrissítjük egy szerencsés olvasónk külsejét. Rövid bemutatkozását és fotóját küldje el a pf@csaladilap.hu címre, ha szeretne benne lenni a Családi Lap nagy átváltoztatójában! A cikk teljes terjedelmében a Családi Lap 2010. áprilisi számában olvasható.

cimkék:
otthon, festét, színek
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás